Skip to main content

Er bestaat niet zoiets als te veel roze, toch? Wij vinden in ieder geval van niet. Als jij er ook zo over denkt, ben je bij deze roze hotspots in Nederland helemaal in je element. Tijd voor een nieuwe Instagramfoto!

9x de mooiste roze hotspots van Nederland

#1. Frenchie Café – Den Bosch

Frenchie Café is de eerste in ons rijtje van mooie, roze hotspots. Het café zit in Den Bosch en heeft een prachtig, subtiel roze interieur. Ook de gerechten op de kaart zijn aangepast naar de zoete kleuren van het restaurant. Je kunt er bijvoorbeeld red velvet American pancakes, een pink strawberry bowl of cupcakes van Life of Pie Amsterdam bestellen. Niet zo van de zoete gerechten? Ze verkopen ook eiergerechten en toasts.
Waar? Orthenstraat 47F, 5211 SV ‘s-Hertogenbosch

#2. Cucina Elena – Utrecht

Pizza eten in een roze restaurant? Count us in! Bij Cucina Elena maken ze heerlijke pizza’s in een houtoven. Je kunt de pizza’s bestellen, maar wij raden je aan om ze binnen op te eten, want het is er prachtig. Alles, en dan ook echt alles, is roze. De vloer, de muren, het plafond, de stoelen en de tafels: roze in overvloed. Genoeg mooie plekjes dus om jouw nieuwe Instagramfoto te maken.
Waar? Stationsstraat 53, 3451 BW Utrecht

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cucina Elena (@cucina.elena.vleuten)

#3. The Cake Room van A Cup of Cake – Breda

Deze roze (cup)cakelocatie is een van onze favoriete hotspots in Nederland. Bij A Cup of Cake kun je heerlijk lunchen of genieten van een high tea. Dit is echt a sweet heaven, want zelfs alle cupcakes, donuts en taarten passen in het zoete kleurenpalet van de ruimte. Er is zelfs een zwembad gevuld met sprinkles waar je toffe foto’s kunt maken. Cool!
Waar? Veemarktstraat 69, 4811 ZD Breda

#4. The Streetfood Club – Utrecht

The Streetfood Club heeft meerdere ruimtes, maar in eentje voert roze de boventoon. De vloer heeft een patroon met roze, witte en blauwige veren en de muren, plafond en lampen zijn helemaal roze. Ook kun je plaatsnemen aan de roze tafels en vind je op verschillende plekken mooie groene planten. Perfecte achtergrond voor je nieuwe Instafoto, toch? Zoals de naam al doet vermoeden, eet je hier heerlijke streetfood gerechtjes in een fancy jasje.
Waar? Janskerkhof 9, 3512 BK Utrecht

#5. MaMa Kelly – Amsterdam

Grote kans dat als je iemand in Amsterdam om een roze hotspot vraagt, ze MaMa Kelly noemen. Bij MaMa Kelly word je omringd door de kleur roze. Het restaurant is prachtig afgemaakt met gouden details. Op deze locatie is eigenlijk ieder hoekje wel Instagram worthy. Als je nu een echte influencer uit wilt hangen, neem dan verschillende kledingsetjes mee zodat je meerdere foto’s kunt maken.
Waar? Olympische Stadion 35, 1076 DE Amsterdam

#6. Werkwarenhuis, Café van Aken – Den Bosch

Op de Tramkade in Den Bosch – loopafstand van het centraal station – vind je een prachtige, oude, roze locatie. Het Werkwarenhuis heeft een ruwe touch en heeft verschillende ‘inwoners’, waaronder het Pop Up Restaurant in Restaurant van Aken. Je kunt er heerlijke tapashapjes eten en finger food. Terwijl je wacht op je eten kun je prachtige pareltjes maken voor je Instagrampagina.
Waar? Tramkade 20-24, 5211 VB ‘s-Hertogenbosch

#7. MEDDENS – Hilversum

Van de buitenkant lijkt MEDDENS niet meteen op een roze hotspot, maar niks is minder waar. Binnen hebben ze namelijk een supermooie roze muur waar je prachtige foto’s kunt maken. MEDDENS is een all day foodcafe met vis als specialiteit en laat die vis nou eens enorm fotogeniek zijn. Mooie muur + lekker eten = the perfect combination voor Instagram. Wat wil je nog meer?
Waar? Kerkstraat 112, 1211 CS Hilversum

#8. Tiger Mama – Utrecht

Als je Tiger Mama in Utrecht binnenloopt, valt de kleur roze niet per se op: een groot gedeelte van de ruimte is namelijk diepgroen. Maar no worries, want in de kelder draait alles om deze zoete kleur: roze muren, roze lampen en roze zitplekken. Het restaurant staat bekend om hun Aziatisch eten, dus als je fan bent van sushi en selfies, dan is dit the place to be.
Waar? Voorstraat 80, 3512 AT Utrecht

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TIGER MAMA UTRECHT (@tigermamautrecht)

#9. Pink Beach by WONDR – Amsterdam

Deze roze walhalla van WONDR is de nieuwste in dit rijtje: de locatie is nog geen half jaar open. Pink Beach is van de makers van Instagrammuseum WONDR en heeft -hoe kan het ook anders?- enorm veel plekjes waar je prachtige foto’s kunt maken. Strijk je neer in een roze strandbedje of schiet je liever een kiekje in het roze zand of in het blauwe ballen zwembad.
Waar? Meeuwenlaan 88-A, 1021 JK Amsterdam

LEES OOK:

5 X DE LEUKSTE HOTSPOTS VAN LISSABON

Beeld: RUMAG Travel & Frenchie Café