Skip to main content

Zit jij helemaal klaar voor de Black Friday ‘aanbiedingen’? Vrijdag vliegen de koopjes er weer uit. Maar hoe bemachtig jij die échte koopjes? Zo haal je het beste uit Black Friday!

Kijken, kijken wél kopen!

Black Friday

Kom op, vroeg uit de veren jij! Je bent natuurlijk niet de enige die weet er te hamsteren valt. Om écht te scoren tijdens Black Friday is het belangrijk vroeg voor je favoriete winkel te staan of de dag ervoor tot laat op te blijven. Online komen de beste deals gelijk op vrijdag om 00:00 online. Als je slim bent stel je de dag ervoor alvast een winkelmandje samen. Hoef je hem daarna alleen nog (met korting) af te rekenen.

Blijf alert

Die winkelketens proberen ons natuurlijk te naaien waar we bij staan. Wat wij moeten doen is: alert blijven. Handig is om even naar de retourvoorwaarden te kijken. Winkels passen ze nog weleens aan voor Black Friday. Check ook de week van tevoren de normale prijzen. Is die korting echt zo veel? Of hebben ze die prijs eerst verhoogd en daarna 70% afgeprijsd. Jaja, zo slim zijn ze.
Met allerlei trucjes proberen ze jullie om de tuin te leiden. “Nog maar een paar beschikbaar.” Gelul! Die voorraad hebben ze echt nog wel, maar eerlijk is eerlijk het kan hard gaan tijdens Black Friday. Nog een tip: check van tevoren of de actie alleen in de winkel of ook online geldt. Zou ook zonde zijn als je hierdoor jouw koopje mist.

Korting

Kijk niet naar een winkel maar naar een product. Bedenk eerst even naar welk product jij op zoek bent en kijk op vergelijkingssites. Hier hebben ze alles bij elkaar staan. Handig! Maar wees ook niet te streng voor jezelf. Vond je die ene trui leuk (terwijl je al tien truien in je kast hebt liggen) en is hij nu lekker afgeprijsd? Treat yourself!
Weetje: als je nou echt voor hoge kortingen wil gaan, kan je het best kijken naar elektronica. Dit is namelijk de categorie waarin de hoogste kortingen vallen.

Cyberweek

Lukt het jou niet om op die ene speciale dag je koopjes te scoren? Geen paniek, cyberweek eindigt op maandag 29 november (Cyber Monday). Benieuwd naar de cyberweek aanbiedingen van RUMAG. Bekijk ze hieronder!
Tip: alleen op Black Friday is onze scheurkalender €9,95! En dat is écht waar!

LEES OOK:
8 GENIALE CADEAUTIPS VOOR OP JE VERLANGLIJSTJE