Waar vrouwen massaal met hun vriendinnen de satisfyer pro kochten is het aan de kant van de heren nogal stil. Maar kom op, hier hebben we 5 seksspeeltjes voor mannen die écht een toevoeging kunnen zijn aan jullie seksleven.

 

Spice it up!

Seksspeeltjes voor mannen

Is dat (hoog)nodig? JA! Want, hoewel mannen vaak opener zijn over hun avonturen tussen de lakens blijft het toch een dingetje om over seksspeeltjes te praten. En dit komt niet door een gebrek aan seksspeeltjes voor mannen, ze zijn er namelijk in overvloed…

De penispomp

Om te beginnen bij de penispomp. De lengte van de penis is voor menig man een stukje van zijn ego of een puntje van onzekerheid. Maar niet getreurd, met de penispomp ben je in staat zélf jouw penis te vergroten. Andere pluspunten die hierbij komen kijken zijn een langdurige erectie en intensere orgasmes (lees hier de voordelen van een intenser orgasme). Op het gebied van seksspeeltjes voor mannen écht een aanradertje dus.

LEES OOK:
7X NIEUWE SEKSSTANDJES DIE HET PROBEREN MEER DAN WAARD ZIJN

De prostaat stimulator

Voor sommige mannen blijft het een no-go area, toch kunnen we er niet omheen dat de mannelijke g-spot zich bevindt in de anus. En nee dit is niet alleen bij de homo’s onder ons. Door een prostaatmassage kun je jouw meest intense orgasme ooit bereiken. De thump-it stotende prostaat buttplug weet met krachtige stotende bewegingen jouw ‘p-spot’ te bereiken. En nog iets cools, hij is ook nog eens vanaf een afstand bestuurbaar!

Cockring

Jouw jonge heer harder en groter krijgen? Waar je eerst misschien dacht dat dit alleen met pilletjes kon is hier nog een oplossing: de cockring. Een cockring doe je om de piemel en hij zorgt ervoor dat al het bloed in jouw penis blijft zitten. Door al het bloed in je piemel wordt hij groter, harder en blíjft hij ook hard. Tip: laat de cockring niet te lang om je piemel zitten anders raken je bloedvaten afgekneld, zou ook lullig zijn toch?

Fleshlight

Het meest verkochte en meest bekende seksspeeltje voor mannen is de fleshlight. Wat ideaal is, is dat het vanaf de buitenkant lijkt op een zaklamp. Toch chill dat mensen niet kunnen zien dat je misschien wel een anus in je tas hebt zitten. Ook kun je met de fleshlight meerdere van je behoeftes vervullen. Je hebt de fleshlight namelijk in de vorm van een mond, poes en anus. Voor ieder wat wils dus!

Anaal dildo

Ik hoor je denken wat is het verschil dan met een ‘normale’ dildo? Ten eerste is de vorm anders waardoor hij de g-spot van de man aantikt. Ook zit op vrijwel alle anaal dildo’s een zuignap, waardoor hij niet ineens naar binnen kan schieten. Scheelt ook weer een ongemakkelijk doktersbezoekje.

LEES OOK:
SINGLE PLAY IS OKE: DEZE 20 OPMERKINGEN WILLEN SINGLES NOOIT MEER HOREN!