Skip to main content

Ex-realityster Sem de Coninck, bekend van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’, heeft een verrukkelijk nieuwtje om te delen: ze is in blijde verwachting van een… jongetje! Sem deelde dit vreugdevolle nieuws met haar enthousiaste volgers op Instagram, waar ze ons meenam naar haar gender reveal feest.

Gender reveal

De dag van de gender reveal was een dag vol zoete lekkernijen en geluk. Omringd door geliefde vrienden en familie, alsook bekende gezichten als Temptation Island-sterren Evie en Mike, was het feest in volle gang. Jason, de aanstaande vader, mocht het hoogtepunt van de dag verzorgen door op de knop te drukken en een waterval van blauwe confetti te onthullen. Ondanks de algemene verwachting dat ze een meisje verwachtten, reageerden Sem en Jason dolblij op het nieuws dat ze een jongen krijgen.

Ouderschap

Begin juli bracht Sem het nieuws dat ze in verwachting was. Sindsdien is ze blijven delen over hoe haar zwangerschap verloopt, ook tijdens een aflevering van Allures. Samen met haar partner Jason en hun hondje Chuck, gaf ze ons een inkijkje in hun leven. Sem sprak over de eerste maanden van haar zwangerschap, waarin ze veel last had van misselijkheid. Nu gaat het gelukkig beter en kijken ze uit naar de komst van hun zoontje.

Sem de Coninck en Jason

Een sterke relatie is gebouwd op eerlijkheid en vertrouwen, en dat is precies wat Sem en Jason met ons deelden. Ondanks dat Sem de Coninck veel aandacht krijgt van andere mannen, heeft Jason vol vertrouwen in hun relatie. Ze zijn open over hun gevoelens, zelfs over momenten van jaloezie, wat hun band alleen maar sterker maakt.

↡ Bekijk hier de video ↡