Skip to main content

Bleiswijkers opgelet! De Staatsloterij is al weken op zoek naar iemand die 12,8 miljoen euro heeft gewonnen. De winnaar heeft zich nog steeds niet gemeld.
De trekking was op 10 maart, dik anderhalve maand geleden.

Staatsloterij

Heb jij een staatslot met lotnummer FV 74622 in de keukenla liggen? Dan moet je als een gek wakker worden. Het lot dat in Primera Sandra in Bleiswijk is gekocht, blijkt namelijk het winnende lot dat goed is voor 12,8 miljoen . De Nederlandse Loterij wil vooral mensen in Bleiswijk en omgeving attenderen om nog een keer goed te kijken. “Meestal worden fysieke loten gekocht door mensen die in de buurt van het verkooppunt wonen”, zegt een woordvoerder van de Nederlandse Staatsloterij, de organisatie achter de Staatsloterij tegen het ANP.
Het is niet de eerste keer dat er een lot niet wordt opgehaald. Vaak gaat het dan om loten die in de winkel zijn gekocht, omdat de kopers anoniem blijven. Winnaars kunnen het prijzengeld tot een jaar na de trekking innen, daarna vervalt het lot. Maar om de prijs te verzilveren, moet de winnaar zich met het lot melden in het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij.

LEES OOK:
JOHAN DERKSEN (73) WIL STOPPEN MET VANDAAG INSIDE NA ‘KAARSVERHAAL’