Skip to main content

Het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ is van start gegaan, en de spanning stijgt al. Fans van het programma, bekend om zijn mysterieuze gemaskerde BN’ers, stellen zich de grote vraag: Wie zit er achter het Nijlpaard-kostuum? Sommige kijkers denken het te weten: Stefania zit erin!

Karakters The Masked Singer

Het Nijlpaard is een van de twintig karakters in het vijfde seizoen van ‘The Masked Singer’. Dit personage maakte haar debuut in de eerste aflevering, samen met andere kleurrijke personages zoals de Walrus, Stinkdier, Druiventros en Libelle. De jury, bestaande uit Gerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard, Loretta Schrijver en nieuwkomer Monica Geuze, probeert samen met het thuispubliek te raden welke BN’er zich achter het Nijlpaard-kostuum verschuilt. Fans van het programma speculeren volop over de ware identiteit van het Nijlpaard.

Hints over het karakter

Tijdens de show worden er aanwijzingen gegeven om het publiek te helpen bij het raden van de identiteit van het Nijlpaard. In de eerste aflevering werd onthuld dat het Nijlpaard buitenlandse roots heeft, met een antwoord van “ja, heel ver, ver, ver”. Ook waren er hints over ‘in het diepe springen’ en verwijzingen naar het Songfestival. Deze aanwijzingen voeden de speculaties en theorieën onder de kijkers, die gretig hun gedachten delen over wie er in het pak zou kunnen zitten. Veel kijkers denken dan ook dat het Stefania zou zijn.

Stefania over The Masked Singer

Stefania Liberakakis, een Grieks-Nederlandse zangeres en actrice, is bekend geworden door het Eurovisiesongfestival in 2020 en 2021 voor Griekenland, waarbij ze indruk maakte met haar energieke optredens en krachtige stem. Veel hints lijken dus bij haar te passen. Zelf ontkent ze en zegt ze dat ze het niet is. ‘’Er zullen altijd mensen zijn die mij niet geloven, dus ik ga niks anders erover zeggen.’’

↡ Bekijk hier de video ↡