Take a hint: zo weet je dat ze je wil

Mannen, we weten dat jullie onze hints nooit begrijpen. We weten ook dat we hartstikke moeilijk en ingewikkeld zijn. Toch zijn onze hints soms bést wel obvious. Maar goed, dit is voor jullie dus te moeilijk. Daarom hier een aantal punten waaraan jij kunt herkennen dat een chick je wil.

Ze stalkt je

Heb je opeens een like op een foto van 3 jaar geleden? Ehh ja, waarschijnlijk heeft zíj hier een hartverzakking van gekregen, omdat ze je foto per ongeluk heeft geliked. Voor jou daarentegen is dit handig, want kom op, dit is de meest duidelijke hint OOIT. Als ze je stalkt, dan wilt ze je.

Of haat ze je.

Ze appt je con-stant

De verlengde vorm van stalken: de hele dag wil ze met je socializen via whatsapp. Constant wil ze weten wat je aan het doen bent. Ook vertelt ze jou alles. Dingen die zelfs haar bestfriend niet weet (zoals hoeveel zij haar eigenlijk haat) en dingen ze ze leuk vindt. Jullie beginnen het belangrijk te vinden dat jullie alles van elkaar weten. Ze vertelt het zelfs wanneer haar vis baby’s heeft gekregen. Nou, dan ben je belangrijk.

Ze raakt je aan

Of gaat dichtbij je zitten. Voel je die spark, baby? Chemie heet dat. Nee, we bedoelen niet de stijve in je broek. Nee maar even serieus, ze raakt bijvoorbeeld je hand aan of gaat toevallig altijd op de stoel naast je zitten. Dit betekent dat ze graag bij je is, jij ouwe fixert.

Ze praat over seks

Rampetampen, dat is waar ze het constant met je over wil hebben. Geloof ons, als dit op een sexy manier gaat: GA ERVOOR. Pas wel op, je moet het verschil wel zien tussen of zij jou ziet als ‘just a friend’ waar ze alles aan vertelt, of als een potentiële lover. Als zij jou als haar gefriendzonede bestfriend ziet dan wil ze het vast wel over seks hebben, maar dit níet met jou hebben.

Share

Geef een reactie