Skip to main content

Je kent het wel, Temptation Island, die realityshow waar koppels hun relatie op de proef stellen omringd door hete singles. Meestal ondersteunen de partners elkaar door dik en dun op het eiland, maar het lijkt erop dat de spanningen in Nederland hoog oplopen.

Wat is er aan de hand?

Nou, Mitch, de partner van Iris, heeft op Instagram flink uitgehaald naar een paar mensen uit zijn seizoen. Mitch beschuldigt hen ervan twee gezichten te hebben, “aardig tegen mij doen, maar dan wel vervelende dingen over me zeggen tegen anderen”, schrijft hij. Door dit gedoe hebben de ‘boosdoeners’ een levenslange ban van het huis van Mitch en Iris gekregen.

Wie zijn er bij betrokken?

De fans hoefden hun hoofd niet te breken over wie Mitch precies beschuldigde, want onze vrienden van de Reality FBI hebben dit mysterie al ontrafeld. Het blijkt dat Mitch zijn pijlen richt op Mike en Evie. Het is alsof we naar een aflevering van Temptation Island kijken, maar dan buiten het eiland, waar de palmbomen en de zon zijn vervangen door Instagram-berichten en podcasts.

Maar het verhaal neemt nog een wending, een nogal grote wending, eigenlijk. De ruzie is zo verhit geraakt dat Iris en Evie, die tot nu toe samen een podcast presenteerden, hebben besloten ermee te stoppen. Een duet werd een solo-act, een vriendschap werd een vete. Dit is duidelijk niet de harmonieuze afloop die ze hadden gehoopt toen ze aan hun podcast-avontuur begonnen.

Gastenlijst

Alsof de pittige Instagram-berichten en de plotselinge stop van de podcast niet genoeg drama waren, is er nog een verrassing: Mitch en Iris, ook wel bekend als de tortelduifjes van Temptation Island, hebben besloten Mike en Evie niet op de gastenlijst van hun aanstaande bruiloft te zetten.

Het ziet ernaar uit dat Mike en Evie de postbode niet in de gaten hoeven te houden voor een uitnodiging, want die komt er niet. Mitch en Iris, die hun liefde op het eiland hebben versterkt, zijn duidelijk niet van plan hun speciale dag te delen met mensen die ze als onoprecht beschouwen.

Dus, voor alle Temptation Island fans, de drama gaat door, zelfs nadat de camera’s zijn gestopt met draaien. Het leven na Temptation Island kan net zo turbulent zijn als op het eiland zelf, en misschien zelfs nog een beetje meer!

↡ Bekijk hier de screenshots ↡

Bron: LoveReality