Is design jouw tweede natuur, ben je niet bang om een creatieve kar te trekken en wil je voor het leukste en spraakmakendste mediabedrijf van Nederland werken? Dan zijn wij opzoek naar jou als onze nieuwe fulltime Designer/Vormgever!

 

RUMAG is een dynamisch en jong bedrijf waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit. Ons online platform draait om de empowerment van millennials. We zijn een jeugdentertainment netwerk met een ongeëvenaard bereik voor millennials en Generatie Z in grote popcultuur categorieën, waaronder: opinie, streetwear en stijl, travel, eten, muziek, entertainment en sport. Binnen al deze categorieën creëren we verschillende typen content. We zoeken dan ook een Designer/Vormgever die de touwtjes in handen neemt en precies weet welk beeld bij welke categorie hoort.

 

Wat ga je doen?

Als Designer/Vormgever ben je verantwoordelijk voor de uitstraling en vormgeving van RUMAG en haar partnermerken in alle media (on- en offline). Daarnaast geef leiding aan het Design team, met junior designers en stagiairs. Hiervoor zal je de stijl en tone of voice van RUMAG volledig moeten beheersen om tot de vetste en spraakmakendste designs te komen voor B2C campagnes en (zakelijke) voorstellen. Tot slot sta je nauw in contact met de Webshop Managers voor productontwikkeling en zal je veel met het Video team schakelen voor de ondersteuning in content creatie op dat vlak.

 

Wat zoeken wij in een Designer/Vormgever?

  • Minimaal 1 jaar ervaring als Designer/Vormgever;
  • Je hebt geen enkele moeite om een leider te zijn en weet teamgenoten te inspireren;
  • Je bent een hardwerkende werker, je bent secuur als geen ander en je zit boordevol creatieve ideeën;
  • Beheersing van de volgende programma’s is zeer goed: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere Pro en Keynote;
  • Je begrijpt de RUMAG tone of voice en snapt wat onze doelgroep wil zien;
  • Een creatieve duizendpoot die makkelijk kan schakelen tussen platformen, want je zult naast het RUMAG platform ook andere partnermerken gaan bedienen;

 

Wat wij bieden?

RUMAG en de gerelateerde brands kennen marktconforme arbeidsvoorwaarden en bieden je een dynamische werkomgeving met ruimte voor persoonlijke groei. Naast een informele werksfeer en super gedreven en leuke collega’s, bieden wij de mogelijkheid om zowel op kantoor als in je eigen omgeving te werken.

 

Interesse?

Mail je CV en motivatie naar jobs@rumag.nl!