Heb jij een passie voor social media? Weet jij als geen ander de ins en outs op Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat en TikTok? Ben jij een goede projectmanager die een eindbaas is in plannen? Dan zoeken we jou in de rol van Social Media Manager bij RUMAG!

 

RUMAG is een dynamisch en jong bedrijf waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit. Het is dan ook niet gek dat er bij RUMAG veel duizendpoten werken. Herken jij jezelf hierin? Top! Want, naast het creëren van de contentplanning en het beheren van alle social kanalen van RUMAG, zul je dit ook gaan doen voor alle andere brands die onder het mediahuis vallen.

 

Wat ga je doen?

Op de RUMAG kanalen wordt dagelijks enorm veel content gepubliceerd, variërend van onze herkenbare quotes, tot hilarische video’s, tot B2B content. Je bent verantwoordelijk voor de content planning en het beheer van alle social kanalen van RUMAG. Dit betekent dat je nauw samenwerkt met de Marketing Manager voor B2C campagnes en de sales manager(s) voor B2B campagnes, maar ook het Design team en het Video team voor de creatie van content. Onze social kanalen zijn de core van RUMAG en met het beheren van die kanalen draag je een grote verantwoordelijkheid.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt minimaal HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een opleiding of achtergrond in (online) marketing;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Social Media Manager, waarbij je het gewend bent om veel content te managen;
  • Passie voor social media, inzicht in de nieuwste trends en ontwikkelingen;
  • Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat en TikTok hebben geen geheimen voor jou;
  • Je gaat secuur te werk en bent een goede planner;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
  • Je hebt een pro-actieve houding en bent een echte doorzetter, maar hebt absoluut geen probleem met uitvoerende werkzaamheden;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Verder ben je niet bang om het randje op te zoeken, houd je van zelfstandig werken, maar beweeg je ook lekker binnen een creatief team.

 

Wat bieden wij?

RUMAG en de gerelateerde brands kennen marktconforme arbeidsvoorwaarden en biedt je een dynamische werkomgeving met ruimte voor persoonlijke groei. Naast een informele werksfeer en een super gedreven en leuke collega’s, bieden wij de mogelijkheid om zowel op kantoor als in je eigen omgeving te werken.

 

Interesse?

Mail je CV en motivatie naar jobs@rumag.nl!