VACATURE CREATIVE COPYWRITER

Heb jij een passie voor taal en weet jij anderen te overtuigen met jouw creatieve concepten? Dan willen wij jou in de rol van Creative Copywriter!

 

RUMAG is een dynamisch en jong bedrijf waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit. Het is dan ook niet gek dat er bij RUMAG veel duizendpoten werken. Herken jij jezelf hierin? Top! Want, naast het schrijven en creatieve concepten bedenken voor RUMAG, zul je dit ook gaan doen voor alle andere brands die onder het mediahuis vallen. 

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van on- en offline creative copy. Dit varieert van captions op social media en blogcontent tot zakelijke voorstellen aan klanten. Je rapporteert aan de marketing manager en sales manager. Samen met hen ben jij verantwoordelijk voor het doorvertalen van de tone of voice van de verschillende brands in de communicatie naar de klant in alle uitingen, zowel on- als offline.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt minimaal HBO/ WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een vlotte pen en zit boordevol out-of-the-box ideeën;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
  • Je hebt een pro-actieve houding en bent een echte doorzetter, maar hebt absoluut geen probleem met uitvoerende werkzaamheden;
  • Je hebt kennis van het optimaliseren van teksten voor zoekmachines (SEO);
  • Je kunt je goed inlezen in de behoeften van de klant en/of doelgroep en snapt de bijbehorende tone-of-voice. 

 

Verder ben je niet bang om het randje op te zoeken, houd je van zelfstandig werken, maar beweeg je ook lekker binnen een creatief team. 

 

Wat bieden wij?

RUMAG en de gerelateerde brands kennen marktconforme arbeidsvoorwaarden en biedt je een dynamische werkomgeving met ruimte voor persoonlijke groei. Naast een informele werksfeer en een super gedreven en leuke collega’s, bieden wij de mogelijkheid om zowel op kantoor als in je eigen omgeving te werken.

Interesse? 

Mail je CV en motivatie naar jobs@rumag.nl

 

Schrijver Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.