In de wereld van kamasutra zijn er honderden standjes die we nog nooit hebben durven proberen. Simpelweg, omdat ze er te ingewikkeld uit zien, of omdat de naam ons al bijzonder snel afschrikt. Namen waarbij je denkt… wát de FUCK moet ik me hierbij voorstellen? Wij hebben een lijstje met de gekste namen voor jullie opgesteld.

Misschien haal je er nog wel wat spannends uit voor vanavond. Voor ons ging er in ieder geval een hele wereld open. Waarvan we stiekem niet eens wisten of we dat wel wilden.

1. De schaar

Onze guess: Ehh.. Was dat niet iets wat lesbische koppels doen? Wij wisten niet zo goed wat we ons hierbij moesten voorstellen. Iets met je benen, maar hoe?

How to: Blijkbaar moet de vrouw hierbij met haar benen in de lucht liggen en haar benen kruizen als een schaar. Ahaa… duidelijk!

2. De dolfijn

Onze guess: OK… WTF. Bij de schaar hadden we al weinig beeld, maar bij deze al helemaal niet. Misschien heeft het meer te maken met het geluid dat je maakt ofzo. In pornofilms klinkt het geluid dat de vrouw maakt soms inderdaad wel net als een dolfijn ja.

How to: Nee, het ligt niet aan het geluid. De vrouw ligt hier namelijk zo op de grond met haar lichaam zo gebogen dat ze net een dolfijn lijkt. Onduidelijk? Ja. Zoek maar op.

3. De dirty-dangle

Onze guess: Deze klinkt in ieder geval héél stout. Dangle betekent ‘bengelen’, maar we kunnen ons hier niets anders bij voorstellen dan een slappe piemel, en dat wordt wel lastig seks hebben.

How to: Nee, de man bengelt niet. De vrouw bengelt. Ze hangt namelijk op haar rug half van het bed af, met haar hoofd naar beneden. Dan stroomt het bloed naar je hoofd en zou je dus supergeil moeten worden ofzo.

4. De lustful leg

Onze guess: Wat bedoelen ze hier met ‘leg’? Dit kan volgens ons meerdere betekenissen hebben, en we hebben het nu toch over seks… Iets met het derde been dus.

How to: Blijkbaar bedoelen ze bij dit standje met been ook echt been. De vrouw moet namelijk haar been in de nek van de man leggen. Ah, ja… lenig ofzo?

5. De carpet-burn

Onze guess: De vloerkleed brandwond? Wat?

How to: Het heeft dus te maken dat je met je knieën op de grond zit en je daar je knieën aan kan branden. Komop mr. Kamasutra, is dat echt de beste naam die je kon bedenken?

6. De bridge

Onze guess: We kennen wel het bruggetje wat we vroeger deden om te laten zien hoe super fucking lenig we waren. Maar lijkt me niet dat je in die positie seks hebt. Toch?

How to: Nee, je hebt dus niet in die positie seks. Het is erger. De man moet een soort brug maken tussen twee meubels door er tussen te liggen en te steunen op beide meubels met hoofd en voeten. Vervolgens moet de vrouw daar óp gaan zitten. I mean, hoe sterk moet je zijn dan als man.

7. De spider

Onze guess: Uhm. Ieuw? We kunnen ons wel voorstellen dat je wellicht samen fuseert tot een soort achtpotig monster, maar toch klink het een beetje gek.

How to: Eigenlijk hadden we niet eens ongelijk. De man en vrouw liggen namelijk allebei op hun rug en kruisen hun benen zo langs elkaar dat het net een spin lijkt. Verder willen we er liever niet over praten. Zoek maar op.

Schrijver RUMAG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.