Skip to main content

Zet je schrap, want het nieuwe seizoen van ‘Beste Zangers’ komt eraan, bomvol passie en zinderende verrassingen! Maar er is één speciale aflevering die een uniek licht schijnt op de kracht van muziek en mentale gezondheid.

Speciale aflevering

Naast dat we kijken naar het programma dat we gewend zijn, zal er ook iets nieuws zijn in het komende seizoen. In een aflevering, met als titel ‘The Power of Music’, openen de talentvolle artiesten hun hart. Ze delen hoe muziek als een trouwe vriend aan hun zijde staat in moeilijke tijden. Stel je voor, de klanken die troost bieden als het leven soms wat zwaar voelt. Wat een prachtige manier om te laten zien hoe muziek ons leven kan verrijken, nietwaar?

Artiesten

Bereid je voor op een seizoen vol muzikale wendingen met een schitterende mix van artiesten. Onder anderen Douwe Bob, Duncan Laurence, Nick Schilder en MEAU brengen hun unieke stem en stijl naar het podium. Natuurlijk is er ook weer een duettenaflevering waarin ze elkaars nummers zingen.

Nog meer…

Het nieuwe seizoen gaat van start op 2 september op NPO 1. Maar dat is niet alles, want tegelijkertijd begint de reeks ‘Beste Zangers, Het verhaal van…’ op NPO Start. Hierin komen de artiesten na de opnames in Sevilla weer samen in Nederland. En als kers op de taart, kunnen fans vanaf 26 augustus al genieten van de ‘Beste Zangers’-podcast. Hierin praat NPO Radio 2-dj Bart Arens met de artiesten over wat ons allemaal te wachten staat.

↡ Bekijk hier de video ↡