Skip to main content

‘Vier Handen Op Eén Buik’ is terug voor haar tiende seizoen, en de reeks blijft boeien met haar openhartige kijk op aanstaande moeders in Nederland.

Nieuw seizoen Vier Handen op Eén Buik

Dit seizoen worden kijkers opnieuw uitgenodigd in de levens van deze jonge vrouwen die zich voorbereiden op een van de meest transformerende gebeurtenissen: de geboorte van een kind. Met welke uitdagingen worden ze geconfronteerd? En hoe gaat een moeder om met de verrassing van een tweeling? Gelukkig zijn de bekende Nederlandse moeders er om hun ervaringen en adviezen te delen met deze tienermoeders tijdens hun reis.

Kim Feenstra Vier Handen op Eén buik

Model Kim Feenstra opent het seizoen met haar kenmerkende passie en empathie. “Vier Handen Op Eén Buik is een rauw, oprecht en eerlijk programma. Ik wil mijn levenservaring en kennis delen om anderen te inspireren”, zegt ze. Kim begeleidt de jonge Shylena, die op 19-jarige leeftijd voor het leven als jonge moeder kiest, ondanks tegenstand van haar partner. Terwijl Shylena terugkeert naar haar moeder voor steun, krijgen we een glimp van hun complexe dynamiek, vooral gezien de gezondheidsstrijd van haar moeder.

Andere bekende moeders

Het seizoen belooft veel meer inspirerende verhalen, met bekende gezichten zoals Sanne Vogel, Isa Hoes, Soundos El Ahmadi, Channah Koerten, Nienke Plas, Bobbi Eden en Dyantha Brooks die de hand reiken aan aanstaande moeders. Samen beleven ze de ups en downs van zwangerschap en de vreugde en uitdagingen van het moederschap.

Mis het niet: ‘Vier Handen Op Eén Buik’ keert terug op 29 augustus om 20:25 uur bij BNNVARA op NPO 3. Hierin worden de verhalen van moederschap, steun en hoop als nooit tevoren belicht.

↡ Bekijk hier de video ↡