Even snel een vinger of een rukje en door naar het ‘echte werk’. De kracht van voorspel wordt helaas nog vaak onderschat. Zonde, want door te investeren in voorwerk wordt jullie seks pas écht goed.

Geef je seksleven net even dat extraatje met de volgende tips en NEEM DE TIJD.

Tease

Waarom pas in de slaapkamer beginnen met voorspel als je hier al de hele dag van kan genieten? En nee, dan bedoelen we niet dat je je partner de HE-LE dag fysiek hoeft te prikkelen (doodvermoeiend). Maar stuur hem bijvoorbeeld eens overdag een vunzig berichtje waardoor hij rode oortjes krijgt en niet kan wachten om naar huis te komen.

Lingerie

Valt jouw ondergoed in de categorie verwassen vodje? Pleur dat dan als de wiedeweerga weg en bestel een kanten setje/ zusterpakje/ jarretels of iets anders spannends waar zijn pik sneller van gaat kloppen. Verandering van spijs doet eten. Is hij niet zo van de pakjes en spannende lingerie? Trek dan helemaal niks aan.

VIND JE OOK LEUK:
DIT DENKEN WE ALLEMAAL TIJDENS DAT GEFORCEERDE STANDJE 69

Wachten

Bezit van de zaak, is het einde van het vermaak. Maak je sekspartner daarom helemaal gek met een spannende blik, een leuk setje of spreek een geil verlangen uit, maar zorg dat hij je met geen vinger aanraakt. Wedden dat hij helemaal wild wordt?

Erogene zones

Er zijn weinig mannen die het niet lekker vinden wanneer jij op je knietjes zit, maar vergeet niet: het stimuleren van de penis is niet het enige wat ze opwindt. Zo zijn er namelijk ook andere erogene zones waardoor hij naar het plafond schiet. Denk bijvoorbeeld aan de liezen, oorlellen, hals, buik, billen, tepels, handen en voeten.

Thee

Dat een ijsklontje in de mond tijdens orale seks voor extra stimulatie zorgt, weten we inmiddels wel. Maar wist je dat warmte ook heel lekker kan zijn? How to? Neem een slok warme thee (wel drinkbaar, bezoekjes aan Beverwijk wil je niet hebben) en laat je mond opwarmen. Slik de thee net door voordat je hem in je mond neemt et voilà – kreunen gegarandeerd.

VIND JE OOK LEUK:
OM DEZE REDENEN HEBBEN (VOORAL) MANNEN EEN FASCINATIE VOOR ANALE SEKS

PSSSSST! Ben jij een écht wild meisje of een wild ventje en ben jij niet te temmen? Let dan even heel goed op! RUMAG heeft namelijk een nieuwe WILDE WOENSDAG lijn. (Klik hier voor een shirt met WILD MEISJE en klik hier voor eentje met WILD VENTJE). Wedden dat je hem leuk vindt!