Waar je als chick op moet letten bij nudes sturen

Dat moment dat je besluit om een naaktfoto van jezelf naar je crush te sturen. Spannend, gewaagd en opwindend. Maar heb je er wel goed over nagedacht? Is je achtergrond, je positie en je lichaamsbeharing voldoende gecontroleerd zodat je op ‘verzenden’ kan drukken? Hieronder 5 tips die voorkomen dat je een flater slaat met je blote lijf, of nog erger; dat je ex hem kan gebruiken tegen je.

1. Zorg dat je hoofd er nooit op staat

Dat is meteen de beste en belangrijkste tip. Naaktfoto’s sturen in het tijdperk van social media is gewoon niet het beste idee met duidelijke gezichtsherkenning. Zo leuk, romantisch en opwindend als het lijkt als je iemand leuk vindt, zo kut is het als het contact met deze persoon voorbij is en je in je blote reet opeens op Facebook verschijnt. Als vrienden uit elkaar gaan, komt zelden tot nooit voor, dus zorg ervoor dat de ander geen mogelijkheid heeft om wraak te nemen.

2. Check de spiegels om je heen!

Het stomste wat je kan doen is een hitsige foto sturen die van voren positioneel ontzettend leuk is maar van achteren er niet uit ziet omdat je in spijkerpoep houding staat, en dit door een spiegel op de achtergrond te zien is. Daarnaast kan een spiegel ervoor zorgen dat voor de ontvanger van de foto dingen zichtbaar worden. Denk bijvoorbeeld aan de witte sportsokken die je stiekem nog aan hebt, omdat je ’s avonds nou eenmaal last van koude voeten hebt.

3. Doe iets aan je haargroei

Zorg er alsjeblieft voor dat je niet met een harige oksel op de foto staat te shinen. Als je het doet, moet je het goed doen, en niet half werk afleveren. Over het algemeen geldt dat grote bossen schaamhaar niet echt gewaardeerd worden en ook gorilla benen mag je achterwegen laten. Doe jezelf en je crush een plezier en zorg ervoor dat wanneer toch je fan bent van lichaamshaar, het tenminste verzorgd is.

4. Neem de foto altijd van boven

Een foto van boven, oftewel het vogelperspectief, zorgt ervoor dat je dunner lijkt, en voor de vrouwen; je voorgevel groter. Niet onbelangrijk dus. Bovendien zorgt deze pose ervoor dat de naakte delen zo zichtbaar zijn dat het verdere nieuwsgierigheid op wekt. Dit laatste is niet het geval als je de foto van onder, met gespreide benen maakt. Ergens moet je ook iets aan de verbeelding overlaten, en een shockeringseffect is niet het effect dat je in deze situatie wilt bereiken.

5. Zorg dat je het niet naar de verkeerde stuurt

De band tussen jou en je vader verandert gegarandeerd nadat je hem een pikante naaktfoto van jezelf stuurt, inclusief zwoele blik, met als ondertekst ‘ik heb zin in je’. Niet doen dus.

Share

Geef een reactie