Skip to main content

Er zijn mensen die van mening zijn dat je chill uit elkaar kunt gaan en dan ook nog eens beste vrienden kunt blijven. Prima, die mening mag je hebben. Maar wat net even idealer is, is om hem met heel je hart te haten. Waarom? Daarom:
1. Het motiveert. Kan je je nog herinneren wanneer je iemand voor het laatst écht hebt gehaat? Die adrenaline die dan vrij komt man, heerlijk. Je kunt opeens dingen doen die je nooit voor mogelijk hield.
2. Woon je ergens in de buurt van een boksschool of wat straatjongeren? Ram ze allemaal naar de tering. Je maakt naam. Je maakt status. Nu kan het. Ga.

2. Het vermindert de pijn. Als je hem haat, dan zie je ook in waarom hij ook echt niet bij je past. Fucking klootzak. Zonder een beetje ongezonde woede, blijft het alleen maar pijn doen snap je? Het neemt je twijfels trouwens ook weg: wiens schuld is het nou eigenlijk? Die van hem.

3. Sad zijn is niet sexy. Zit je de hele dag thuis huilie-huilie te doen? Wat heb je daar nou aan? Je krijgt een rode neus, je wordt bleek, je krijgt kleine ogen. Woede daarentegen is fucking geil, je hebt uitstraling, je straalt kracht uit. Mensen durven je misschien niet meer aan te spreken, maar hij moet gewoon zien dat hij geen traan waard is.
bang
4. Je leert nieuwe mannen kennen. Of je nou wraak wilt nemen of echt geïnteresseerd bent in iets nieuws: daten met andere mannen doet goed, ze leiden je af, brengen vermaak en laten je inzien dat er nog veeeeeel leukere mannen (lees: piemels) zijn dan je ex.
somanypenises
5. Je komt sneller over hem heen. Het is gewoon gemakkelijker om niet aan hem na te denken, als je vooruit kijkt (punt 4), of je haat omtovert in energie (punt 1). Op deze manier kom je net zo snel over hem heen als dat je met tranen zou doen. Maar het maakt alles nu gewoon leuker en grappiger als je samen met je vriendinnen kunt bedenken op wat voor gruwelijke manieren je hem zou vermoorden en naar wie je zijn ledematen zou opsturen. (puur theoretisch natuurlijk) In ieder geval leuker dan thuis in je kussentje huilen. Toch?

Leave a Reply