Waarom je niks van hem hoort en het niet aan jou ligt

Was ik te stil? Te saai? Waren mijn wenkbrauwen niet on fleek? Zat er wat tussen mijn tanden? Was mijn resting bitch face te overdreven? Was mijn laatste Insta-selfie toch wel lelijk? Wat de fuck is er mis met mij? Deze en andere kutvragen houden je bezig als hij na 3 dagen nog steeds niet heeft gereageerd. Het is onzin om de fout bij jezelf zoeken. Soms.

1. Hij wilt nu gewoon geen relatie: En niet alleen met jou niet, maar met niemand niet. Hij vindt zijn single leven te chill om het op te geven. Jullie verwachtingen passen op ‘t moment gewoon niet bij elkaar. Klote man.

shrug

 

2. Andere dingen zijn nu belangrijker dan daten/liefde: Soms heeft de zoektocht naar liefde gewoon even geen prioriteit in zijn leven en besteedt hij al zijn tijd en aandacht aan zijn carrière. Of feestjes. Of andere meisjes.

oke

 

3. Hij heeft een vriendin: En dat ben jij niet. Dit verklaart ook meteen waarom hij naar jullie leuke avondje verder niet meer zoveel moeite heeft gedaan. Leuke avond gehad? Van bil geweest wel? Mooi. Maar jammer.

 

4. Hij had andere bedoelingen: Het schijnt dat jongens en meisjes vrienden kunnen zijn ofzo. Misschien geniet hij gewoon van jullie vriendschap, zonder romantische of seksuele bijbedoelingen. Haha.

 

5. Hij weet zelf niet wat hij wil: Ja, nee, misschien, ooit of liever niet? Hij heeft dus geen fúcking idee wat hij zelf wilt. Zo’n dude staat garant voor veel drama en moeilijke late night appjes. Optyfen.

 

6. Hij is nog niet klaar met zijn ex: Wist je dat jongens zelfs langer last hebben van een break-up dan meisjes? Je moet hem duidelijk maken dat je geen opvulgat bent voor zijn ex-vriendin.

 

JE.HART.EN.JE.PIEMEL.HEBBEN.IETS.GEMEEN.
ZE.MOGEN.BEIDE.IETS.GROTER.

Share

Geef een reactie