We kennen het allemaal, te arm om het échte leven te leiden. Te weinig centen om uit eten te gaan, geen geld voor die vette designer schoenen maar nog wel zwoegen op je bijbaantje. Je vriendje (als je die al hebt) geeft je geen cadeautjes maar alleen gezeik. Tijd dus om een sugardaddy te fixen, de oplossing voor al jouw geld struggles.

Gratis uit eten

Geen zin in die droge kant en klare maaltijd die ligt te wachten in de koelkast van jouw studentenkamertje? Geef je suikervader even een belletje en de kans is groot dat jij diezelfde avond nog in jouw favoriete restaurantje zit. Het is natuurlijk tien keer beter om een lekkere carpaccio, compleet met pijnboompitjes en truffelmayonaise met een flesje champagne, naar binnen te schuiven dan een prakje droge boerenkool met limonade.

Gratis spullen

Bij de woorden designer, schoenen en duur komt er vast en zeker wel één paar kekke schoentjes in jouw gedachten. Al maandenlang zou jij ze graag willen hebben, maar je hebt er gewoon geen fucking geld voor. Anderen om jou heen zie je er vrolijk op rondstampen maar jij loopt nog op je afgetrapte sneakers. Nou, als je eventjes wat tijd doorbrengt met je sugardaddy en hem even lief aankijkt, heb jij ze waarschijnlijk binnenkort aan je pootjes hangen. Extra kans als hij een voetfetish heeft.

Vakanties

Mocht je niet zo dol zijn op materialistische spulletjes, kan je ook nog vragen voor een leuke vakantie. Bijvoorbeeld naar de Bahama’s ofzo. Helemaal niks neer te hoeven leggen voor je vakantie is toch een droom? Je eten wordt betaald, je verblijf wordt betaald en alles wat je daar koopt komt op de kosten van jouw sugardaddy. Ook als je een rijke en succesvolle zakenman aan de haak hebt geslagen, zal hij jou meenemen naar al zijn zakentripjes. Voor je het weet heb je de hele wereld gezien.

Extra geld

Een extra zakcentje, zonder een zwaar maar vooral vervelend bijbaantje, is wat iedereen wel wil toch? Een sugardaddy kan soms wel duizenden euro’s aan zijn sugarbabe geven. Sorry, maar volgens mij kan jouw 9 tot 5 baantje bij de supermarkt daar niet tegenop. Dus loop naar je baas en zeg dat je het helemaal fucking zat bent en per direct je ontslag in wil dienen. Tijd voor het échte geld.

Geen gezeik

Het enige wat een sugardaddy wil, is aandacht van een lekker wijf die jonger is dan hijzelf, in ruil voor avondjes uit, reisjes naar het buitenland, etentjes en andere spullen. Hij is helemaal niet op zoek naar een echte serieuze relatie met alle poespas eraan vast. Je zal dus geen gezeik hebben wat je met een vaste partner wel zou hebben. Dus fuck die serieuze relaties, neem een sugardaddy.

Niks terug hoeven te geven, behalve een beetje tijd

Bij de eerste afspraak maak je duidelijke voorwaarden waar beiden zich aan moeten houden. Zo kan er ook geen verwarring ontstaan en blijft het puur zakelijk. Je bepaalt daarom zelf wat je wil doen en geven en wat niet. Een sugardaddy hoeft dus niet per se steamy seks te verwachten. Gewoon een beetje aandacht in ruil voor een geweldig luxeleventje. Wat houdt jou nog tegen?

Schrijver RUMAG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.