Skip to main content

Je gaat niet alleen naar feestjes van mensen die je mag. Soms wordt je meegesleurd naar een verjaardag waar je totaal geen trek in hebt. Je wilt diegene niet niets geven, maar ook niet iets moois. Dus wat geef je die persoon dan?

1. Alles dat je gratis op kan halen

Van 200 bakstenen tot een half afgekloven chill-fauteuil. De kutste cadeau’s vind je onder de categorie “Gratis af te halen” op tweedehands sites. Of misschien een kinderwagen, terwijl de jarige niet eens kind heeft. Lachen.

2. Een té goedkoop groepscadeau

Ga je met meerdere mensen naar een feestje van iemand die jullie niet echt mogen? Geef dan een groepscadeau, welke je zelfs zelf had kunnen betalen. Een cadeaubon van €20 euro met z’n 4en betalen bijvoorbeeld. Auw.

3. Een luchtje van de OP=OP shop

Klassieker. Ze zullen er never achterkomen. Een luchtje van een vrij bekend merk kost maximaal €10. Hoe? Waarschijnlijk is het een neppert en krijgt de jarige een nare huiduitslag van je cadeautje. Missie geslaagd lijkt me.

4. Excel 2000 voor beginners

Wie wil dit niet? Een mooie handleiding voor Excel 2000, voor beginners. Super voor degene die nog een monitor te grootte van een magnetron hebben. Oh wacht, heeft niemand dat meer? Oeps.