Skip to main content

Er zitten een paar stoute jongens bij studentenvereniging Vindicat uit Groningen. Zij hebben namelijk laatst een bangalijst online gezet. In deze lijst staan de 23 meeste “wilde” vrouwelijke studentes van hun studiejaar. Inclusief foto’s en contactgegevens. Een uitgebreid rapport dus. Er is veel ophef over, vooral bij mensen die de studentenwereld niet kennen. Met je naam op zo’n lijst verschijnen is namelijk by far het ergste wat er kan gebeuren als je in een studentenvereniging zit.

Ontken alles (maar dan ook echt alles)

Er zullen heel wat mensen op je af komen. Maak gebruik van je zwijgrecht. “Ben jij die Lisa die op die lijst staat?” Nope. “Maar je foto is hetzelfde als op je Insta?” Nope. Ontken alles, tot aan het graf. Ontken zoveel dat mensen aan zichzelf gaan twijfelen.
wasntme

Schakel de popo in

De politie is je beste vriend. Ook als je met je naam op de slettenlijst bent gezet. Doe aangifte bij de politie en duim dat die basterds gepakt worden. Denk je dat dat geen nut heeft? Want dat heeft het namelijk wel. Probeer contact te zoeken met de andere meiden op de lijst en doe samen aangifte.
popo

Verwijder al je social media accounts

Gewoon weg ermee. Je gebruikt je Facebook toch niet. En je Snapchat toch alleen maar met je oma. Okay, misschien wat overdreven. Maar je accounts beter verbergen kan geen kwaad. Door een slotje op je Instagram zie je er ook nog eens high class uit. Plaats ook “Geen DM’s!” in je bio. Want dat soort mensen staan niet op een Bangalijst.
giphy

Verhuis naar het buitenland

Het liefst naar een plek zonder internet. Serieus. Internet maakt meer kapot dan je lief is. Zoek een huisje diep in de jungle en chill ‘em daar voor een tijdje. Achteraf kun je nog wel terug naar Nederland. Na een maandje of drie. Is iedereen alles weer vergeten. Of je blijft in de jungle. De social media-vrije jungle.
ezgif-2244687896

Of: geniet van alle aandacht

Kijk. Je kan tegen de stroming in gaan zwemmen. Maar je kan ook met de stroming meegaan. Je zal ongetwijfeld veel berichtjes van horny guys ontvangen. Waarom zou je er niet op in gaan? Wie zegt dat jij niet mag profiteren van de situatie? Precies.
giphy (1)
 
 

Leave a Reply