Weekhoroscoop 4 maart

beige feminine and beauty fashion boutique logo banner landscapejpg
Wat heeft deze week voor jou in petto? Lees hier je weekhoroscoop en laat de sterren bepalen hoeveel wijntjes jij dit weekend mag hebben. Of niet, lekker zelf weten.

Tweelingen 

Luister, je dateleven gaat misschien niet altijd even steady, maar jij weet precies wat je wil. Ga ervoor, maar weet hoe belangrijk het is om je grenzen aan te geven. Sommige mensen die je pad kruisen zijn niet altijd uit op iets goeds. En wat zeggen we dan? Ons nie belluh!

Steenbok 

Het is weer zo’n week, Steenbok… Iedereen wil wat van je en het stijgt allemaal naar je koppie. Vergeet niet dat je niet alles op je bordje kunt nemen. Deze week kunnen ze effe allemaal lekker de pot op! Ennuh, deze week mag je extra genieten van een lekker wijntje ‘s avonds op de bank ;).

Stier

Je hebt een heftig weekend achter de rug, daarom is het belangrijk dat je even rustig aan doet deze week. Maandagen zijn altijd taai, Stier, maar laat je daardoor niet uit het veld slaan! Je zult merken dat het effe duurt om op te starten deze week, maar de rest van je week zal daardoor lekker steady verlopen!

Schorpioen 

Schorpioen, zet je schrap: er gaan veel nieuwe dingen jouw kant op komen deze week. Wat er precies aan zit te komen, zal je enorm verbazen. Maar let goed op dat je geen overhaaste keuzes maakt en goed nadenkt over wat echt bij je past.

Leeuw 

Die blokkeerknop ziet er wel héél verleidelijk uit. De maan fluistert je toe: “Blokkeren die handel!” Soms is het beter om even lekker niks meer van die ene persoon te horen en ook al is het moeilijk, het is beter. En je vrienden zullen je ook heel dankbaar zijn als ze jouw gelul over die ene persoon niet meer aan hoeven te horen ;).

Maagd 

Werk wordt even too much en dat is kut. Voel je niet bezwaard om toe te geven dat het allemaal even niet zo lekker gaat en jij wat tijd voor jezelf nodig hebt. Pak daarom extra rust als je thuis komt na je werkdag, drink je favoriete wijntje en verwen jezelf!

Ram 

Gezeik, gezeik, gezeik. Mensen blijven maar zeiken aan je hoofd, er is altijd wat. Neem het allemaal niet te persoonlijk, Ram. Er zijn mensen die van hun problemen jouw problemen willen maken. Deze week staat in het teken van jou, alleen jou. Je hebt genoeg aan je eigen hoofd, geef dat aan!

Boogschutter 

Sexy alarm: deze week merk je dat je gevoelens versterkt zijn. Je verlangt naar een wilde avond, een avond waarin je jezelf helemaal kunt laten gaan. Plan daarom dit weekend iets spicy en hou je vooral niet in!

Waterman 

Oeh! Het zonnetje breekt door en daarbij ook de lentekriebels. En niet zomaar, nee, de lentekriebels ontstaan voor een heel speciaal iemand. Iemand die je al langer kent, iemand van wie je niet had verwacht dat het jouw match is. Laat het allemaal rustig over je heen komen, Waterman, de sterren voorspellen dat dit wat kan worden!

Vissen 

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, het is tijd voor een lekker wijntje op het terras voor jou! Laten we eerlijk zijn: je voelt je een stuk beter door het lekkere weer en dat mag zeker gevierd worden. Daarom is het goed om even actie te ondernemen en wat te gaan doen met vrienden die je door de drukke tijden al even niet meer hebt gezien!

Kreeft

Relaties kennen ook minder leuke kanten en dat herken jij vast. Het gaat niet altijd super steady, maar laat je niet demotiveren door de mindere tijden. Na regen komt zonneschijn, Kreeft! Praat over je moeilijkheden met mensen die belangrijk voor je zijn, zij slepen je er doorheen.

Weegschaal 

Financieel lijk je een beetje in de knel te komen, juist daarom is het belangrijk dat je je hoofd koel houdt en even een avondje uittrekt om daarmee aan de slag te gaan. Een wijntje erbij is niet verboden, Weegschaal. En hulp van iemand ook zeker niet!