Heb jij soms ook het gevoel dat niemand jouw meisjestrekjes kan begrijpen en iedereen jou raar vindt? Nou schat, als je één van deze meisjes bent, ben je ook inderdaad een beetje raar. Maar geen zorgen, want je bent niet de enige.

Paardenmeisje

Deze meisjes hebben eigenlijk altijd wel een eigen paard of verzorgpaard die al hun fucking aandacht opeist. Het enige waar ze over kunnen praten is over de wedstrijden die ze gereden hebben en wat hun lieve paardje allemaal gedaan heeft. Hun ultieme natte droom is een eigen manage vol met knollen, waar zij alles over te zeggen hebben. Overigens zijn deze meisjes wel goed vrouwtjes materiaal. Ze zijn namelijk enorm zorgzaam, passievol en kunnen enorm goed rijden 😉

Kattenmeisje

Thuis op de bank zitten met een dekentje, en natuurlijk met een kat op schoot, is hun allergrootste hobby. Bij het scrollen door de fotobibliotheek op hun telefoon zul je honderden kiekjes tegenkomen van hun kat. Een kat die ligt te slapen, foto’s van pootjes en een filter op de kat, gekker kan je het niet bedenken. Ook hun sociale media is ermee besmet, want ze volgen minstens 40 verschillende katten kanalen. Over het algemeen best chille dames dus, tot ze beginnen met praten. Ze praten chronisch alsof ze tegen een baby praten, want dit is ook hoe ze constant tegen hun kat praten. Hun kat is namelijk hun baby.

Wijnmeisje

Als je in een restaurant zit en je hoort een groep meiden enorm krijsen en veel lachen, dan zijn dat waarschijnlijk de wijnmeisjes. Is ook meteen je hele etentje verpest, want ze houden voorlopig hun bek niet en bij elke slok wijn die ze nemen wordt het alleen maar erger. Thuis met zijn allen op de bank, met een hele salontafel vol aan borrelhapjes en flessen wijn, is ook een optie (daar heeft tenminste niemand last van). Ze hebben geen rem, waardoor er na wat glaasjes van alles uit flapt en soms de raarste geheimen boven tafel komen. Het zijn wel écht enorm gezellige meiden waar je de hele avond mee kan lachen.

Stadsmeisje

De enige plek waar ze te vinden zijn is, inderdaad, in hun eigen stad. Waar ze trouwens ook overdreven veel winkelen, met hun beste vriendin arm in arm. De Instagram feed van het stadsmeisje is het allerbelangrijkste in haar leven, ze moet er altijd on fleek uit zien zodat ze haar beste outfits kan posten. Ook worden haar volgers doodgegooid met foto’s van pokébowls, koffie en ander lunch voedsel omdat dit namelijk het enige is wat zij eten. En dit alles, doen ze allemaal op de fiets, alsof ze op dat ding wonen. Het nadeel is alleen dat ze hun bek niet kunnen houden als het aankomt op hun stad, want andere steden vinden zij helemaal kut.

 Dispuutmeisje

Dit zijn de échte bikkels onder ons want de ontgroening die zij hebben moeten doorstaan, doen de meeste van ons niet na. Maar wtf is dat toch met dat blonde klitterige haar? Deze haarstijl tijdens de ontgroening is te begrijpen, maar hij verdwijnt ook gewoon niet meer uit haar leven. Alsof ze er een of andere diepe band mee heeft opgebouwd tijdens de donkerste dagen van haar bestaan. Het dispuutmeisje valt ook onder de term ‘’biermeisje’’ want op elke feestje gooit zij er wel een paar naar binnen, no way dat ze die afslaat! En dan nog de schorre harde stem met dat eigen taaltje, je hoort ze van mijlenver al.

Zoals je hebt gelezen zijn er verschillende soorten meisjes, elk met hun talenten en irritante trekjes. Maar welk meisje ben jij? Laat het met trots zien met deze toffe tops:

Schrijver Shannon Schippers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.