DE.MEEST.GEVAARLIJKE.DRUG.
DIE.IK.KEN.HEEFT.EEN.HARTSLAG.

Mijn hart bonkt als een dolle in mijn keel. Ik probeer normaal te ademen, maar het voelt alsof ik in het water lig en iets me naar beneden wil sleuren. De motherfucking diepte in. Ik vecht ertegen, maar besluit de strijd uiteindelijk toch op te geven. Ik laat me meesleuren door die opfokkende kracht.

Ik zie helemaal niks meer, mijn ogen schieten van boven naar beneden, over ronde vormen, zachte zoenlippen, felle, brutale ogen. Alles danste om me heen; haar zwiepte in mijn gezicht. Als een caleidoscoop, zo zag de wereld om me heen eruit. Ik werd wild van de discolampen en van het feestgedruis om me heen. Ik voelde me lekker, helemaal goed, maar wilde me afzonderen. Wilde meer tot me nemen en me er daarna weer volop instorten.

Ik wilde het grijpen en het gevoel voor altijd bij me houden, aan mezelf vastmaken en altijd meedragen. Het voelde zo lekker. Ik moet dit. Iedere dag. In me, over me heen. Ik wil het bijten, maar dan heel lief en zacht, strelen met mijn tanden, mijn tong mijn vingertoppen. Heel voorzichtig om het daarna vast te grijpen en goed te nemen.

Daar stond ik dan, in de club met mijn date. Wat een prachtwijf. Het was tenslotte haar idee om na een drankje deze discotheek binnen te gaan voor een dansje. Nu stond ze dicht tegen me aan te schuren en me te verleiden met haar ogen. Ze nam me mee hierheen en ze zou me nog veel meer plekken laten zien. Dat straalde ze uit en ik liet me meesleuren. Ik wilde haar. Zij liet me naar haar verlangen, steeds weer terugkeren naar de adrenalinekick die ze me geeft.

Mijn hart bonkt nog steeds in mijn keel. Nog steeds krijg ik geen lucht en nog steeds draait de discotheek als een dolle om me heen. De enige focus die ik heb is zij en zonder die focus was ik al lang flauwgevallen en waarschijnlijk in een hoopje kots wakker geworden. Ik was absoluut niet dronken en had, naar mijn weten, ook geen pillen genomen, cocaïne gesnoven of wiet gerookt. Dat had ik nu, op dit moment, niet eens nodig, want de meest gevaarlijke drug die ik ken, heeft een hartslag.

Foto: Mert ©

Schrijver RUMAG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.