Daten in corona tijd is ongeveer net zo lastig als een uitgebreid ontbijtbuffet moeten weerstaan als je op dieet bent. De vrijgezellen onder ons zijn eigenlijk gewoon gefucked, maar dan niet op de goede manier. Want hoe ga je in tijden van corona een nieuwe liefde of seksbuddy vinden?

Iemand oppikken tijdens een after? Kan niet. Per ongeluk tegen iemand aanbotsen op een festival. Nope. Gelukkig gaan de terrassen binnenkort weer open en langzaam aan kunnen we weer een beetje ons dating leven opkrikken!

Seksbuddy, where are you?

De kans dat je in de supermarkt ineens de liefde van je leven tegen het lijf loopt is net zo groot als het winnen van een loterij. Dus wat doe je dan? Van blauwe ballen wordt niemand blij, dus we vroegen seksuologe in spe, Karla (@karrieslay) om wat tips!

Slide in dm’s

Met die 1.5 meter afstand en gesloten clubs is het een opgave om in real life iemand te vinden. Lekker swipen of ‘slide in die dm’s’ dan maar. Je kan wel wachten totdat je die ene leuke chick eindelijk weer eens tegenkomt op een festival. Maar je kan ook zelf initiatief nemen en Instagram is perfect om haar eindelijk gewoon eens een berichtje te sturen. Wil je echt zeker zijn van een potje rampentampen? Dan scoor je op Tinder toch de meeste kans. “Instagram is kwaliteit, Tinder is vaak gewoon neuken. Ik heb zelfs gehoord dat mensen in hun bio hebben staan: op zoek naar seks,” zegt Karla.

Immuniteit voor intimiteit

Met alle corona regels in ons achterhoofd spreek je natuurlijk net iets minder snel af dan normaal. Wil je dat risico lopen? “Als je echt zeker weet dat je corona hebt gehad dan kun je in je bio zetten dat je op zoek bent naar iemand die ook corona heeft gehad. Maar dan moet je wel zeker weten dat je corona hebt gehad. Immuniteit vóór intimiteit.”

DIT VIND JE OOK LEUK:
5 sexy tips om een break-up te voorkomen

Wijdbeens op het wereldwijde web

Soa Aids Nederlands adviseerde mei vorig jaar dat singles die seks willen hebben in corona tijd het beste aan webcamseks kunnen doen met een date. Als ze dan toch willen afspreken is afstand houden en masturberen in het bijzijn van de ander de beste opties. (Huh)?

Goed, we begrijpen dat veiligheid belangrijk is – maar er is ook nog zoiets als digitale veiligheid. Om te voorkomen dat je straks wijdbeens op het wereldwijde web te zien bent, moet je even deze tips van Karla tot je nemen.

  • “Let erop dat je hoofd niet in beeld is, hetzelfde geldt voor herkenbare plekjes, littekens of opvallende moedervlekjes. Check ook even of er geen herkenbare objecten in je kamer staan.”
  • “Woon je nog bij je ouders of in een studentenhuis? Zorg dat je dan niet al te hard kreunt om te voorkomen dat je bezorgde ouders ineens op de deur staan te kloppen of alles wel goed gaat. Awkward.”
  • “Gebruik een condoompje voor je webcam! What? Heb je geen zin in beeld maar wel in geluid, dek je camera dan af zo hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat er ergens freaky cybernerds zijn die mee gluren. Of doe aan ouderwetse telefoonseks!”

Let’s get it on!

Grote vraag blijft: ‘Hoe kom je in de mood voor digitale seks?’ Want eerlijk is eerlijk, zomaar al je kleren uittrekken tijdens Facetime heeft toch iets ongemakkelijks. “Voorkom dit soort situaties. Probeer stap voor stap de spanning op te bouwen. Stel dat je aan het Facetimen bent met iemand en je begint een beetje geil te worden, geef dat dan eens aan. Kijk hoe de ander reageert, zo kun je checken of je buddy ervoor open staat en dan werk je stap voor stap samen naar een digitaal hoogtepunt toe.” (Thanks Karla!)

Vind je het onwennig om te masturberen in het bijzijn van je partner? Oefen er dan eerst thuis lekker op los. Weet je niet zo goed hoe? No worries. Klik op dit artikel, hier word je haarfijn uitgelegd hoe dat moet.

Stuur elkaar sexy cadeautjes!

Het is geven en nemen in een (seks)relatie. “Ook op afstand kun je je seksbuddy prima verrassen. Je kan naar een jongen bijvoorbeeld een vibrerende handjob masturbator sturen waarmee hij zichzelf kan aftrekken en dan kan je er een briefje bij doen met: ,,Ik wil dat je aan me denkt als je dit gebruikt.” Als je een vrouw wilt verrassen kan je een sexy lingeriesetje bij haar laten bezorgen. Bij EasyToys kan je elkaar ook anoniem cadeautjes sturen, zo hoef je ook niet bang te zijn dat je huisgenoten of ouders per ongeluk je pakketje in handen krijgen.”

DIT VIND JE OOK LEUK:
RITCHY’S ROMANCE WELKOM BIJ DE CLUB VAN BINDINGSANGST