Daar lig je dan in bed met die heerlijke vent. De seks is bloedje geil, maar klaarkomen zit er helaas voor jou niet in. Meer dan de helft van de vrouwen komt nauwelijks of niet klaar! Hoe kut is dat, letterlijk. Het wordt dus eens hoogtijd dat je als vrouw de touwtjes in handen neemt en even duidelijk aangeeft waar die tong heen moet gaan.

Drie landingsbanen verder

Zijn hand glijdt langzaam naar beneden richting je flamoes. Je voelt dat hij zoekende is naar je klit. Maar tintelingen zijn ver te zoeken, want deze man zit gewoon drie landingsbanen verder te kietelen. We hebben het vaak genoeg meegemaakt dames, veel mannen zijn op zoek naar de clitoris. Can’t blame them. Ze hebben zelf geen poes, dus zijn ontdekkingsreis is lastig. Veel vrouwen weten zelf niet eens goed hoe hun poes eruitziet en werkt. Hoe kunnen we dan van een man verwachten dat hij weet hoe het daar beneden werkt, als je het zelf niet eens weet?

Ga daarom op onderzoek uit met jezelf, voor jezelf en in jezelf. Als jij weet wat jij lekker vindt kan je hem beter sturen down under, ook kan hij zelf zijn research doen hoe hij jou kan pleasen. Let op, porno is in scène gezet boys. Als jij wel al heel goed weet hoe het in zijn werking gaat, maar hij nog niet echt. Maak dan een mooie PowerPoint-presentatie van hoe de poes eruitziet en wat voor jou werkt. Dan kan je daarna meteen van bil gaan als sexy lerares.

Hoe werkt dat klitje

Allemaal leuk en aardig dat je moet ontdekken wat je wél en niet lekker vindt, maar hoe ontdek je dat dan? Wat werkt het beste?

Laat hem beginnen met strelen rondom de poes, streel vervolgens de poes zelf. Ga niet meteen op de klit af boys. Een directe aanraking kan te heftig zijn.

Maak zijn vingers nat voor het versoepelen van de aanraking. Kijk uit voor slipgevaar. Laat zijn vingers rondjes draaien om jouw klit heen. Zodra jij je goed genoeg voelt stuur je hem door naar de place to be, the klit.

Hij kan strelen, cirkelbewegingen maken en lichte kopjes geven. Ook penetratie met een vinger of een speeltje tussendoor kan jou nog dichterbij jouw spetterende hoogtepunt brengen.

Ook de tong komt aan de beurt. Voor alle mannen die roepen dat ze likken als Lassie, maak aantekeningen. Ook hier, duik niet meteen op die klit. Laat hem beginnen met kussen van je liezen. De tong van een jongen is lekker buigzaam en kan zich zo alle kanten op werken. Het vocht van zijn tong laat de boel lekker soepel lopen.

Take it slow baby

De motor moet even opgewarmd worden. Het is dus niet de bedoeling dat hij als een jekko (tering snel) op je poes af duikt. Vrouwen hebben meer tijd nodig dan mannen en hier moet hij meer aandacht besteden. Er een uur de tijd voor nemen is dan ook weer erg overdreven, maar houdt hem zo’n 5 tot 10 minuten lekker bezig.

13 spots op je lichaam waar jij het heet van krijgt

En vrouw heeft maar liefst 13 erogene zones, je kan dus op meerdere plekken gestimuleerd worden. Laat hem focussen op verschillende delen van je lichaam, niet alleen op je klit. Test deze erogene zones met hem uit en ontdek waar jij geil van wordt.

 1. Gezicht: wangen
 2. Mond: zoenen
 3. Oren: sabbelen
 4. Hals: likken en zoenen
 5. Haar: strelen of trekken (als je kinky bent)
 6. Schouders: strelen
 7. Armen: strelen
 8. Benen: zoenen
 9. Buik: zoenen
 10. Rug: masseren
 11. Tepels: zuigen (kreng)
 12. Dijen: zoenen
 13. Vagina: likken en strelen

Net even dat extra steuntje op je klit

Het kan zijn dat het na al deze tips nog steeds niet lukt. Ga dan op verkenningstocht naar het ideale seksspeeltje. Maak gebruik van een kleine maar krachtige seksspeeltjes tijdens het voorspel en de seks om net dat steuntje in de rug te krijgen.

Ladies first

Het is belangrijk dat hij jou eerst laat klaarkomen. Als een man zijn zaakje heeft geloosd, gaat zijn lul en hij zelf ook in de chillmodus. Een vrouw laten klaarkomen zit er dan niet meer in. Zorg er dus voor dat hij jou eerst laat knallen en wie weet wel nog een keer. Iets wat vrouwen weer heel goed kunnen en mannen niet zo goed: meermaals klaarkomen.

Schrijver Stefanie Koorneef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.