Dit is waarom Massa is Kassa waarschijnlijk stopt…

peter gillis stapt op als baas van nederlandse oostappen vakantieparken
Familie Gillis krijgt het te verduren: het is namelijk onduidelijk of de SBS6-realityserie Massa is Kassa nog wel doorgaat. Peter Gillis zelf is recentelijk vaak in het nieuws geweest en heeft met de reden te maken. Het huidige seizoen loopt door tot begin juni, maar of er een vervolgseizoen komt is onduidelijk…
Afgelopen donderdag maakte Peter Gillis bekend dat hij stopt als baas van de Nederlandse Oostappen vakantieparken. Hij raakte de horecavergunning op een aantal parken kwijt en stopt daarom als baas van de Nederlandse vakantieparken. Echter stopt hij niet helemaal met het beheren van de vakantieparken: in België gaat hij ermee door. Via een persbericht laat hij dit weten en ook dat hij onder een andere naam wil doorgaan. Begrijpelijk. Dit zegt Peter zelf: "Voor mij is het belangrijkste dat medewerkers op mijn parken en het hoofdkantoor kunnen blijven werken", zegt Gillis. "En dat de loyale gasten terug kunnen blijven komen voor een betaalbare vakantie. Met pijn in het hart draag ik de exploitatie over."

Stekker eruit

Familie Gillis: Massa is Kassa’s baas Peter Gillis is flink in het nieuws gekomen de afgelopen tijd. Of moeten we zeggen de afgelopen jaren. Hij werd namelijk beschuldigd van belastingfraude en het mishandelen van zijn ex Nicol Kremers. Talpa heeft Peter Gillis na de beschuldigen niet laten gaan, want "iemand is pas schuldig als een rechter daarover heeft geoordeeld". Als Peter wel wordt veroordeeld, trekt Talpa de stekker uit het programma.
Foto: ANP