Er komt een nieuw seizoen van Massa is Kassa

vieze huisjes peter gillis
Ondanks eerdere twijfels en speculaties is het nu officieel: het populaire programma "Massa is Kassa" zal dit najaar weer op SBS6 verschijnen. Dit werd vrijdag bevestigd door een woordvoerder van Talpa Network tijdens een gesprek met Shownieuws.

Onzekerheid over terugkeer Massa is Kassa

De onzekerheid over de terugkeer van het programma werd gevoed door een eerder bericht van het ANP over het ontbreken van het realityprogramma in de najaarsprogrammering. Ook omdat Peter Gillis onlangs in het nieuws was vanwege beschuldigingen omtrent de mishandeling van zijn ex-partner Nicol Kremers. Dit veroorzaakte aanzienlijke media-aandacht en riep vragen op over de toekomst van het programma, vooral gezien de controversiële aard van de aantijgingen.
AFBEELDING

Peter Gillis over Massa is Kassa

Ondanks deze turbulentie bleef Gillis zelf optimistisch over het programma. Eerder deze week deelde hij op Instagram dat hij actief betrokken was bij de opnames voor het nieuwe seizoen. Zijn post luidde: "Hatseflats! Weer een volle draaidag voor het seizoen 11 van 'Familie Gillis: Massa is kassa' achter de rug! Wordt weer een mooi seizoen".

Toch onzekerheid

Hoewel het nu zeker is dat "Massa is Kassa" terugkeert op SBS6, zijn er nog enkele onbesliste details. Het grootste vraagteken hangt momenteel boven de exacte datum en dag van uitzending. "Feit is dat er zeker een vervolg komt maar dat we nu nog aan het puzzelen zijn op welke dag en vanaf wanneer", verklaarde de woordvoerder van Talpa Network aan Shownieuws. Deze verklaring geeft aan dat de fans nog even moeten wachten op de exacte details, maar dat het geduld zeker zal worden beloond met een nieuw seizoen van hun favoriete show.

↡ Bekijk hier de video ↡