Wendy van Hout afgekraakt na muziekdebuut: 'Je bent toch niet doof?'

file 2 1
Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis, heeft een droom om zangeres te worden. Madame komt daarom met haar eigen echte single, Het Meisje van de Handel. Ronald Molendijk blijkt in Shownieuws allesbehalve fan.

Nummertje

De oogappel van Peter Gillis wil maar al te graag een slagje slaan uit het succes dat ze vergaart door een plekje te hebben bemachtigd in de familie. Ze liet daarom Frank van Etten een nummertje voor haar schrijven en gebruikt de blinkende, marmeren villa van Gillis als toneel in haar videoclip. In deze clip moet natuurlijk ook nog wat sluikreclame gemaakt worden voor haar kledingzaak.

Plagiaat

De single van Wendy lijkt verdacht veel op de muzikale tegenvaller die badjasfabrikant Roy Donders eerder produceerde: een nummer getiteld 'Jongen van de handel.' Daarin zingt hij onder anderen: "Ik ben een jongen van de handel, met een hele vlotte babbel, ik zing en lach met iedereen! Je hoeft me niks te leren, ik hoef niet te studeren, verdien gewoon mijn geld met mijn kleren!"

De fout in

Alhoewel het publiek eerder nog aardig enthousiast leek te zijn over de single, lijkt Ronald Molendijk zich totaal niet aan te sluiten bij die groep. In het panel bij Shownieuws vertelt hij dat hij niet snapt hoe een succesvol ondernemer als Peter Gillis hier zo de fout in kan gaan."Als je dan een product lanceert, dit is gewoon een product, het product Wendy van Hout, de zangeres. Dan ga je toch gewoon daar heel veel tijd en energie in steken om te zorgen dat het dan goed is als het naar buiten komt?"

'Niet doof'

Om hem nog even extra te jennen wordt vanuit de regie nog een paar keer het nummer van Wendy opgeknald. "Het geluid mag uit", roept hij vervolgens gefrustreerd, tot groot plezier van zijn collega's in de studio. Ronald snapt het gewoon echt niet. "Ik begrijp niet dat een succesvolle kerel niet even nadenkt. Neem een stapje terug." Tooske Ragas vindt het allemaal wel meevallen: "Hij is gewoon verliefd!" Maar Ronald sluit zich daar niet bij aan: "Ja dus? Je bent toch niet doof?"
Beluister het eerste optreden van de diva HIER.