Weekhoroscoop 27 mei

weekhoroscoop1 2jpg
Ennnnn, de nieuwe week is weer aangebroken! Het weekend hebben we weer achter de rug, wat betekent dat we weer met volle moed aan een nieuwe week gaan beginnen. Dit is wat de sterren voor jou hebben geschreven. Fijne week!

Ram 

Deze week sta je vol energie, Ram! Je hebt grootse plannen om het huis een make-over te geven, maar pas op: je kinderen hebben andere ideeën. Voordat je het weet, zit je vast in een fort van dekens en kussens. Probeer je innerlijke kind te omarmen en doe mee – het is uiteindelijk makkelijker dan opruimen.

Stier 

Stier, je bent deze week vastbesloten om gezond te eten. Maar laat je niet ontmoedigen als je in een zwak moment een halve taart opeet die eigenlijk voor het schoolfeest bedoeld was. Vergeet niet dat elke calorie een verhaal heeft. Volgende keer misschien niet op een nuchtere maag boodschappen doen?

Tweelingen

Je sociale kant komt deze week volop naar voren, Tweelingen! Verwacht onverwacht bezoek van andere ouders die net als jij even een pauze nodig hebben van het huishouden. Zet die koffie klaar en doe alsof de rommel in de woonkamer een bewust gekozen interieurstijl is. Je bent een meester in improvisatie!

Kreeft

Deze week ben je extra gevoelig, Kreeft. Het zal geen verrassing zijn als je emotioneel wordt van het kijken naar een aflevering van een kinderserie. Vergeet niet dat het oké is om even een traantje te laten. Je gezin zal je begripvol knuffelen... voordat ze je vragen waar die koekjes gebleven zijn.

Leeuw 

Leeuw, je bent deze week in de spotlights! Of het nu gaat om je legendarische cupcakes of je indrukwekkende dansmoves tijdens het opruimen, iedereen kijkt naar jou. Geniet van je moment van glorie, maar vergeet niet dat het belangrijkste publiek je kinderen zijn, en die zijn soms moeilijker te imponeren dan je denkt.

Maagd 

Je bent deze week ongekend georganiseerd, Maagd. De voorraadkast is gesorteerd, de sokken zijn allemaal gepaard, en de kinderen hebben geen enkele plakkerige handafdruk achtergelaten op de muren. Maar let op: een perfect huis is een utopie. Laat af en toe een beetje chaos toe en geniet van een ontspannen moment.

Weegschaal

Deze week ben je de vredestichter, Weegschaal. Met je diplomatieke vaardigheden weet je de strijd om de afstandsbediening te sussen en het avondeten in harmonie te laten verlopen. Vergeet niet om ook voor jezelf te zorgen en een moment van rust te nemen. Misschien kun je die afstandsbediening even voor jezelf houden?

Schorpioen  

Schorpioen, deze week ben je vastberaden om een mysterieuze vlek in de keuken op te lossen. Je innerlijke detective komt naar boven, maar wees niet te fanatiek – soms is het beter om de vlek te negeren en een lekker kopje thee te drinken. Uiteindelijk lost alles zichzelf wel op (of niet, maar daar kom je later wel achter).

Boogschutter 

Deze week ben je in een avontuurlijke bui, Boogschutter! Of het nu een nieuw recept is of een spontane picknick in de woonkamer, je brengt een frisse wind door het huis. Zorg er wel voor dat je de chaos die je achterlaat ook weer opruimt – anders kom je terug van je avontuur in een kleine ramp.

Steenbok

Steenbok, deze week heb je een strikt schema. Je hebt alles tot in de puntjes gepland, maar vergeet niet dat flexibiliteit soms nodig is. Als de kinderen besluiten dat ze hun artistieke talenten op de muur willen botvieren, haal dan diep adem en pak die emmer verf maar weer. Soms is spontaniteit juist de sleutel tot succes.

Waterman

Je creativiteit kent geen grenzen deze week, Waterman. Of het nu gaat om een knutselproject met de kinderen of een innovatieve manier om het huis schoon te maken, je vindt overal een oplossing voor. Vergeet niet om ook even te ontspannen – je hoeft niet alles te perfectioneren, zelfs niet je creativiteit.

Vissen

Vissen, je bent deze week extra intuïtief. Je voelt aan wanneer iemand een knuffel nodig heeft of wanneer het tijd is voor een pauze. Gebruik deze gave om wat extra liefde en warmte in huis te brengen. Maar vergeet niet om ook voor jezelf te zorgen – je bent tenslotte de superheld van je eigen huishouden.