Weekhoroscoop 6 mei

weekhoroscoop1 3jpg
Dit wordt zo'n fantastische week, alleen al omdat we donderdag vrij hebben! Maar, de sterren hebben weer een mooi verhaaltje voor jullie in petto: ben jij ook zo benieuwd wat deze week ons brengt?

Ram 

Deze week zullen de sterren je aanmoedigen om je jeugdige energie te omarmen, Ram. Dus trek die dansschoenen aan en laat de wereld zien dat je nog steeds die heupjes van je los kan gooien op de dansvloer. Misschien vind je zelfs een nieuwe danspartner die jouw moves kan bijhouden. Als je snapt wat we bedoelen, hihi.

Stier 

Het is tijd om die diva in jou te laten stralen, Stier! Dus trek je meest glamoureuze outfit aan, zet je zonnebril op en stap deze week in met het zelfvertrouwen van een Hollywood-ster. Laat de paparazzi maar komen!

Tweelingen

Deze week draait alles om het herontdekken van je passies, Tweelingen. En niet zeggen dat je die niet meer hebt, want die heb je zeker wel. Stof die oude schilderskwasten af, pak je favoriete roman erbij of begin aan dat langverwachte breiproject. Laat je creativiteit de vrije loop!

Kreeft 

Je zult deze week merken dat je in een nostalgische bui bent, Kreeft. Dus haal die oude fotoalbums tevoorschijn, bel die oude vriendin op en geniet van een trip down memory lane. Het is tijd om herinneringen op te halen en te koesteren.

Leeuw 

Deze week draait alles om zelfverwennerij, Leeuw. Dus boek die spabehandeling, koop die chocoladetaart waar misschien net een calorietje (of tien) te veel in zit en neem een welverdiende pauze van alle verantwoordelijkheden. Deze week ben jij de koningin!

Maagd 

Het is tijd om je innerlijke levensgenieter te omarmen, Maagd. Dus organiseer die wijnproeverij, plan dat gourmet diner en nodig je beste vrienden uit voor een avond vol heerlijk eten en goed gezelschap. Proost op het goede leven!

Weegschaal 

Deze week draait alles om het vinden van balans in je leven, Weegschaal. Dus neem de tijd om te mediteren (geloof ons maar: dat werkt écht), maak een wandeling in de natuur en zoek naar innerlijke rust en harmonie. Je verdient het om in evenwicht te zijn.

Schorpioen

Je zult deze week een onverwachte vonk van inspiratie voelen, Schorpioen. Dus pak die schrijfpen, open dat lege notitieboek en laat je gedachten de vrije loop. Bullet journalen is enorm goed voor je! Wie weet, misschien schrijf je wel het volgende grote literaire meesterwerk.

Boogschutter

Het avontuur roept, Boogschutter! Dus pak die koffer, boek die reis en ga op zoek naar nieuwe ervaringen en avonturen. Of je nu de wereld rondreist of gewoon een nieuwe stad verkent, laat je nieuwsgierigheid je leiden en wees vooral niet bang.

Steenbok

Deze week draait alles om het cultiveren van je innerlijke rust, Steenbok. Dus neem de tijd om te ontspannen, geniet van een goed boek en verwen jezelf met wat welverdiende "me-time". Je hebt hard gewerkt en nu is het tijd om te ontspannen.

Waterman 

Je zult deze week een drang voelen om jezelf opnieuw uit te vinden, Waterman. Dus experimenteer met een nieuwe look, probeer een nieuwe hobby uit of maak een gedurfde carrièrestap. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je creativiteit de vrije loop.

Vissen

Deze week draait alles om het omarmen van je intuïtie, Vissen. Dus luister naar je innerlijke stem, volg je hart en vertrouw op je instincten. Wie weet, misschien leidt het je naar een onverwacht avontuur of een nieuw hoofdstuk in je leven.