Weekhoroscoop 29 april

weekhoroscoop1 2jpg
De sterren hebben gesproken. En wij zetten het allemaal even voor je op een rijtje. Veel plezier bij het lezen van deze RUMAG-horoscoop en een fijne week toegewenst!

Ram

Hooooo even, jij bent een vuurbal van energie vandaag, Ram. Probeer wat van je energie te stoppen in iets productiefs, zoals maximaal genieten van het heerlijke zonnetje deze week onder het genot van een wijntje, terwijl je roddelt met je vrienden? Of willen alleen wij dat, hihi?

Stier

Tijd om je uit die comfortzone van je te stappen, Stier. Het weer is fantastisch deze week, dus trek die ene outfit uit je kast die je normaal niet zou dragen. Geloof ons en geloof de sterren, want je gaat je fantastisch voelen!

Tweelingen

Je bent deze week in een speelse bui, Tweelingen. Maar wees gewaarschuwd, je woordspelingen zouden zo scherp kunnen zijn dat je collega je misschien eventjes niet meer kan uitstaan. Probeer wat serieuze gesprekken te vermijden, tenzij je wilt dat mensen lachen om het verkeerde moment.

Kreeft

Emotionele rollercoaster alert, Kreeft. Je zult je deze week voelen als een draaikolk van gevoelens, maar geen zorgen, het komt wel goed. Vergeet niet om af en toe een adempauze te nemen en jezelf eraan te herinneren dat je niet echt hoeft te huilen over de laatste aflevering van een serie.
Leeuw
Deze week draait alles om jou, Leeuw. Maar probeer niet te hard te brullen, want de kans bestaat dat niet iedereen daarvan gediend is en je een verkeerde indruk kunt overbrengen. Laat anderen ook wat schitteren, het is niet allemaal jouw show.

Maagd 

Tijd om wat chaos in je leven toe te laten, Maagd. Ja, we weten dat het idee je een beetje angstig maakt, maar misschien is het tijd om te omarmen dat de sokkenla een beetje rommelig is. Wie weet wat voor avonturen je daar zult vinden!

Weegschaal 

Besluiteloosheid kan deze week je grootste vijand zijn, Weegschaal. Probeer niet te lang voor de spiegel te staan en te twijfelen over wat je in godsnaam met je haar gaat doen. Het universum heeft grotere vragen voor je, zoals waarom de lucht blauw is of waarom pizza vierkant is maar in een ronde doos zit.

Schorpioen

Je hebt deze week een scherp oog voor detail, Schorpioen. Maar pas op, je zou kunnen merken dat je jezelf verliest. Het is ook goed om soms the bigger picture te bekijken, niet iedereen valt dezelfde details op.

Boogschutter

Avontuur wacht om elke hoek, Boogschutter. Maar wees voorzichtig, want deze week lijkt elke hoek te eindigen in een hilarische mislukking. Het leven is een reis, maar soms is het beste deel de rare verhalen die je onderweg verzamelt.

Steenbok

Oké, je vrienden noemen je wel eens te streng voor jezelf. En gelijk hebben ze. Tijd om je streberige kant even los te laten, Steenbok. Laat je haar eens wild waaien en dans alsof niemand kijkt. Je gaat je enorm vrij voelen!

Waterman

Deze week is een goede dag om je sociale kring uit te breiden, Waterman. Dan heb je nog meer mensen waar je met dit heerlijke weer een terrasje mee kunt pakken! Maar vergeet niet dat niet iedereen jouw liefde voor bepaalde dingen deelt. Probeer eens een gesprek te voeren over iets heel anders, dat kan nog eens interessant worden!

Vissen 

Je intuïtie is vandaag je beste gids, Vissen. Maar probeer niet te diep in de betekenis van je dromen te duiken, anders zou je wel eens verstrikt kunnen raken in een mysterie dat beter onopgelost kan blijven.