Weekhoroscoop 15 april

weekhoroscoop1jpg
We hebben een zonnig weekend achter de rug en dat heeft plaatsgemaakt voor een hoop windstoten en regen. Maar deze RUMAG-weekhoroscoop gaat ervoor zorgen dat de moed je niet in de schoenen zakt. En daar proosten we op!

Ram 

Deze week zullen de regenbuien net zo onvoorspelbaar zijn als jouw energie, Ram. Dus wees voorbereid om je eigen zonnetje te zijn, zelfs als de lucht donkergrijs is gekleurd. O ja, en wist je dat er niks knusser is dan luisteren naar de regen met een (jawel) wijntje in je hand?

Stier

Stier, laat de regen je niet uit het veld slaan. Deze week biedt juist de perfecte gelegenheid om je knus en comfortabel te nestelen met een goed boek en een glas van je favoriete drank. Laat de druppels buiten vallen terwijl jij binnen geniet van pure gezelligheid.

Tweelingen

Tweelingen, wees voorbereid op een week vol verrassingen, zowel in de lucht als in je sociale kringen. Laat de regen je niet ontmoedigen om eropuit te gaan en nieuwe avonturen te beleven. Wie weet welke interessante ontmoetingen je zult hebben terwijl je schuilt voor de buien.

Kreeft 

Deze week zul je merken dat de regen net zo verfrissend is als een verkoelende cocktail op een warme dag. Dus laat je niet tegenhouden door een paar druppels water. Trek je regenjas aan, pak een paraplu en ga op pad. Een terrasje in de regen is trouwens suuuuper lekker.

Leeuw 

Leeuw, jij bent helemaal klaar voor wat nieuws. Of dit nu een fysieke metamorfose is of een mentale, het is tijd om even net zo omslachtig als het weer te veranderen. Trek je meest stralende outfit aan, verzamel je vrienden en organiseer een indoor feestje of gezellige borrel dat de regen doet vergeten.

Maagd 

Maagd, deze week zal de regen je dwingen om wat extra zorg aan jezelf te besteden. Neem de tijd om te ontspannen en tot rust te komen terwijl de druppels zachtjes tegen het raam tikken. Misschien is het tijd voor een spa-dag thuis, compleet met een DIY gezichtsmasker en een verfrissende cocktail.

Weegschaal

Deze week zul je merken dat de regen je uitnodigt om wat quality time door te brengen met jezelf. Laat de drukte van het dagelijks leven even achter je en geniet van wat rust en stilte. Trek je terug met een goed glas wijn en reflecteer op alles wat je hebt bereikt.

Schorpioen

Schorpioen, laat de regen je niet afschrikken van het najagen van je doelen. Deze week zul je merken dat je vastberadenheid net zo sterk is als ooit tevoren. Dus trek je regenlaarzen aan, trotseer de buien en ga recht op je doel af, ongeacht wat de weersomstandigheden zijn. Jij kan dit!

Boogschutter 

Deze week zal de regen je creativiteit aanwakkeren. Laat je inspireren door het geluid van de druppels op het dak en laat je verbeelding de vrije loop. Misschien is het tijd om je artistieke kant te verkennen met een nieuw project, terwijl je geniet van een warme kop chocolademelk. Daar mag trouwens heus wel een shotje Baileys in, hihi.

Steenbok

Steenbok, deze week zal de regen je herinneren aan het belang van flexibiliteit. Laat je niet ontmoedigen door onverwachte veranderingen in je plannen. Blijf rustig en pas je aan, net zoals een rivier zich vormt naar het landschap waar het door stroomt. Wie weet welke nieuwe wegen er voor je opengaan.

Waterman

Deze week zullen de regenbuien je intuïtie versterken. Luister naar je innerlijke stem terwijl je de wereld buiten ziet veranderen door de storm. Misschien is het tijd om jezelf open te stellen voor nieuwe inzichten en mogelijkheden die zich aandienen, zelfs als ze op het eerste gezicht wat dreigend lijken.

Vissen

Vissen, laat de regen je niet meeslepen in een zee van ongeluk. Deze week biedt juist de perfecte gelegenheid om je creativiteit te laten stromen. Laat je inspireren door de regendruppels!