Bisschop wordt neergestoken tijdens livestream (HEFTIGE BEELDEN)

schermafbeelding 2024 04 15 om 160328
Dingen lopen niet zo goed in Sydney: waar vorige week een man winkelende mensen met een mes aanviel, zijn er nu beelden te zien van een bisschop die tijdens zijn speech wordt aangevallen met een mes. Waarschuwing: de beelden zijn heftig.
Afgelopen week kwamen zes mensen om in een winkelcentrum in Sydney door een man met een mes. Maandag ontstond er weer een steekincident, ditmaal in een kerk. Een Australisch nieuwsmedium genaamd '9News' meldt dat de steekpartij heeft plaatsgevonden in de Christ The Good Shepherd Church, iets na zeven uur. Dit bizarre incident vond plaats tijdens een livestream van de dienst, waardoor alles live te zien was.

Gewonden

Volgens ABC zijn er vier gewonden gevallen. Eén daarvan was een man van vijftig, die naar het ziekenhuis moest worden gebracht door de steekwonden. De andere drie gewonden konden gelukkig ter plekke behandeld worden. Ook de bisschop is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met hem gaat is nog onduidelijk. De verdachte is aangehouden door New South Wales Police Force en laat via X weten dat de verdachte inmiddels is opgepakt. "De gewonden hebben niet-levensbedreigende verwondingen opgelopen en worden behandeld door het ambulancepersoneel", deelt New South Wales Police Force op X. Daarnaast is ook nog onduidelijk of er een verband is tussen de steekpartij in het winkelcentrum en de steekpartij in The Good Shepherd Church.
Bekijk de heftige beelden nu op ParraTV.