Bizar: getrouwde docent betrapt met 17-jarige naakte leerling in auto

ontwerp zonder titeljpg
In Nebraska is een invallerares op heterdaad betrapt in de auto met een 17-jarige leerling. De minderjarige jongen was naakt en probeerde nog te ontsnappen van de politie, maar zonder geluk.
De 45-jarige invallerares Erin Ward werd op zaterdagavond betrapt met een minderjarige leerling. De politie werd ingelicht, omdat er een verdachte auto op het eind van een doodlopende weg stond geparkeerd om drie uur ‘s nachts. De agenten vonden de docent en de leerling op de achterbank van de auto, waardoor de ontblote leerling in paniek raakte en snel in de bestuurdersstoel klom. Hij startte de auto en probeerde weg te scheuren, maar alsof het allemaal niet erger kon, crashte de auto een paar meter later. Daar houdt dit verhaal nog niet op: de leerling probeerde nog een poging tot vluchten te doen door de benenwagen te gebruiken, maar ook dat zonder succes. Enkele uren later werd hij weer gevonden in enkel een t-shirt, onderbroek en sokken.

Seks met leerling

Erin Ward, de docent, bleef in de auto om zichzelf weer aan te kleden. Later vertelde ze de politie dat ze inderdaad seks heeft gehad met de leerling. Wat er verder met de docente gaat gebeuren, is niet duidelijk. Wel hoeven we in ieder geval niet te verwachten dat ze binnenkort nog lesgeeft.