Deze inbreker kwam naakt spelen in de kinderkeuken (MET BEELDEN)

schermafbeelding 2023 08 23 om 144035
Bij juwelierszaken verwacht je inbraken gericht op kostbare sieraden. Maar een recente inbraak bij een juwelier in Groningen was allesbehalve gewoon. Een dief drong de zaak binnen, niet voor de glinsterende juwelen, maar voor de kinderhoek met een speelkeukentje. De bewakingscamera's vingen een wel zeer apart beeld: de inbreker genoot in zijn onderbroek van het speelgoedkeukentje.

Beelden inbreker

De eigenaresse, die het incident met enige humor bekijkt, plaatste de beelden op haar Instagram. Volgens haar klom de inbreker via het dakterras naar binnen. Toen het alarm afging, raakte hij duidelijk in paniek. Ondanks de korte tijd die hij nog had om te ontsnappen, besloot hij opmerkelijk genoeg even te spelen. Zijn opvallend lage broek zorgde daarbij voor nogal onthullende beelden.

De buit

Dankzij het beleid van de juwelier om de kassa leeg te houden na sluitingstijd, ging de inbreker met lege handen weg. "We weten wie het is en de politie zit achter hem aan", aldus de eigenaresse. Ze vraagt zich wel af welke route de man heeft genomen om binnen te dringen, grappend over zijn opmerkelijke kledingkeuze: "Met zo'n afzakbroek kan hij vast geen expert muurklimmer zijn."

Schade van de inbreker

De opmerkelijke inbreker liet wel enige schade achter. Maar de eigenaresse toont zich vooral opgelucht dat er geen waardevolle items zijn gestolen. Ze heeft de winkel inmiddels weer geopend en gaat verder met de dagelijkse gang van zaken.

↡ Bekijk hier de video ↡