Oud deelnemer Mattheus deelt irritaties nieuw seizoen Love Island

schermafbeelding 2023 08 23 om 153558
Misschien ken je hem nog van voorgaande seizoenen: Mattheus Jonckheere. Hoewel het al een tijdje geleden is dat hij voor het laatst te zien was in Love Island , heeft hij wel een mening over het nieuwe seizoen.

Mattheus over nieuw seizoen Love Island

Afgelopen maandag is het nieuwe seizoen van Love Island begonnen. De eerste koppels zijn gemaakt en er is zelfs al iemand weg gestuurd. Ook oud deelnemer Mattheus kijkt naar de afleveringen, maar heeft er een duidelijke mening over en deelt die via TikTok. Iedere dag komt er een nieuwe aflevering op de buis en iedere dag maakt hij dan ook een reactievideo.

Irritaties

De video begint hij met zijn irritaties over de deelnemers die veel Engels spreken. ‘’Laat ik meteen beginnen met mijn grootste irritatie dit seizoen. Dat is het non-stop Engels praten. Praat gewoon Nederlands!’’ zegt hij in de video. Ook vertelt hij het een en ander over Nycole. Volgens Mattheus is zij overduidelijk de meest dominante en laat ze niet over zich heen lopen. Ook vindt hij het opmerkelijk dat zij Kengi een red flag vindt, omdat hij andere mensen leert kennen. ‘’Het is pas dag twee mensen, er hoort nog niemand geclaimd te worden’’, zegt hij in de video.

Mattheus over Nycole’s afscheid

Hoewel Nycole is weggestuurd en naar huis moet, denkt Mattheus niet dat ze voorgoed weggaat. Omdat Holly buiten op haar staat te wachten zijn, zijn bedenkingen dat zij terugkomt voor Casa Amor. Wat denk jij?

↡ Bekijk hier de video ↡