RUMAG INC. B.V. Neemt RUMAG-platform over na faillissement

rumag inc bv neemt rumag platform over na faillissement 2
04-07-2024 – RUMAG INC. B.V. kondigt met trots de overname aan van het RUMAG-platform na het faillissement van JUST ANOTHER MEDIA COMPANY B.V. en RUMAG B.V. Deze acquisitie markeert een nieuw hoofdstuk voor het populaire platform, dat bekend staat om zijn gedurfde content.
De overname vond plaats op 24 juni 2024 te Amsterdam. RUMAG INC. B.V. voorziet een sterke toekomst voor het RUMAG-platform en is vastbesloten om de stem en identiteit van het platform verder te ontwikkelen zoals oorspronkelijk bedoeld.
Tim Degenaars is de nieuwe bestuurder van RUMAG. Hij was in 2013 een van de originele oprichters en besloot in 2017 uit te treden omdat hij vond dat zijn visie niet meer in lijn was met de strategie van RUMAG. Na zijn uittreden in 2017 is er ook geen verdere betrokkenheid meer geweest. Het uitgesproken faillissement van RUMAG was dan ook een aanleiding om opnieuw zijn intrede te maken.
Tim en het nieuwe RUMAG-team streven ernaar om van RUMAG weer een mooi merk te maken met behoud van de oorspronkelijke visie en kernwaarden die RUMAG ooit tot een succes hebben gemaakt.