Bibi Breijman openhartig over erectieproblemen Waylon en eigen seksfrustratie

schermafbeelding 2023 11 03 om 112713
Bibi Breijman , een 32-jarige auteur, heeft haar nieuwste boek 'Ik ben Bibi / Poëzie vanuit het Luchtkasteel' uitgebracht, waarin ze eerlijk vertelt over haar leven. In dit boek spaart ze geen details en deelt ze openhartig haar levensverhaal, van haar jeugd tot nu toe. Een opmerkelijk onderwerp dat ze bespreekt, is de relatie met haar partner Waylon, waarin ze onder andere ingaat op zijn overspel en hun seksleven, of beter gezegd, het gebrek eraan.

Het onbesproken probleem van Waylons erectieproblemen

Bibi onthult in haar boek dat Waylon te maken heeft gehad met erectieproblemen, die volgens hemzelf hebben bijgedragen aan zijn overspel. Ze schrijft: "Hoe kon die slappe lul nou denken dat-ie in deze tijd onopgemerkt zijn doorbloeding buiten de deur op gang kon proberen te krijgen." Dit onthullende detail werpt een licht op de moeilijkheden binnen hun relatie.

Taboes binnen de relatie van Bibi Breijman en Waylon

Hoewel er altijd al iets sluimerde in hun seksleven, durfde Bibi er lange tijd niet over te praten. Ze beschrijft het als een 'roze olifant in de kamer met een ontoegankelijke slurf'. Ze wilde Waylon niet onzeker maken en zweeg over de kwestie. Dit illustreert dat taboes zelfs binnen een relatie kunnen bestaan en de communicatie kunnen bemoeilijken.

Seksuele frustraties en de zoektocht naar bevrediging voor Bibi Breijman

Bibi Breijman deelt niet alleen haar gedachten, maar ook Waylons reactie op haar seksuele frustraties. Ze schrijft: "Hij zei dat ik dat stukje dan maar bij iemand anders moest zoeken." Het lijkt erop dat Bibi zelfs overwoog om buiten haar relatie aan haar behoeften te voldoen, maar ze was kieskeurig en terughoudend. Dit leidde tot ruzies, verdriet en depressies. Ze sluit af met een pijnlijke reflectie over haar liefde voor Waylon en haar moeite om zijn menselijkheid te accepteren.
In haar boek geeft Bibi een intieme inkijk in de uitdagingen en obstakels die ze in haar relatie heeft ervaren, en ze laat zien hoe complex relaties kunnen zijn, zelfs voor bekende persoonlijkheden zoals zijzelf.

↡ Bekijk hier de video ↡