Soof 3 is nu te zien op déze streamingdienst!

31692 1920x1080 1
Videoland heeft een geweldige verrassing voor je in petto, want Soof 3 is nu beschikbaar in hun line-up! Met het herfstachtige weer in Nederland is dit het perfecte moment om je vriendinnen bij elkaar te roepen voor een gezellige avond op de bank, met zowel lachbuien als ontroerende momenten. Zorg voor wat lekkere snacks en drankjes, leun achterover en geniet!

Soof 3

Een bekend verhaal met nieuwe wendingen Als je de eerste twee Soof-films al hebt gezien, dan ben je waarschijnlijk al bekend met het verhaal van Soof. Voor degenen die de populaire filmreeks nog niet hebben ontdekt, geven we graag een korte samenvatting van het derde deel. In Soof 3 zien we Soof, gespeeld door Lies Visschedijk, die eindelijk haar leven op orde heeft. Ze is gelukkig, haar restaurant Kooksoof loopt goed en haar kinderen zijn volwassen en klaar om op eigen benen te staan. Zoals altijd, probeert Soof alle ballen in de lucht te houden voor iedereen, ook in Soof 3.

Nieuwe uitdagingen in Soof 3

Natuurlijk verloopt het leven van Soof niet zonder problemen. Op een moment dat ze slecht nieuws ontvangt, komt haar dochter Sascha, gespeeld door Roos Dickmann, thuis en kondigt haar verloving aan. Soof grijpt deze gelegenheid aan om haar problemen te ontlopen en zich te richten op de bruiloft van haar dochter. Ze leert echter dat het oké is om hulp te accepteren, omdat ze het waard is en haar familie van haar houdt.

Cast

De hoofdrol wordt opnieuw briljant vertolkt door Lies Visschedijk, die al drie films lang de rol van Soof fantastisch neerzet. Soof is grappig, chaotisch en een beetje onhandig, maar haar hart zit op de juiste plek en ze staat altijd voor haar familie en vrienden klaar. De film heeft ook een getalenteerde cast, waaronder Roos Dickmann, Teun Stokkel, Anneke Blok, Dan Karaty, Elise Schaap, Noortje Herlaar, Eva Laurenssen, Fedja van Huêt en nog veel meer.
Soof 3 biedt een flinke portie humor, wat zorgt voor lachbuien en komische momenten. Maar er zijn ook ontroerende scènes die je emoties zullen raken. Kortom, het is een emotionele achtbaan die je een feelgood-avond met je vriendinnen garandeert. Veel plezier!

↡ Bekijk hier de video ↡