Deze vrijgezellen hebben na Married at First Sight toch liefde gevonden

05x0
In het avontuur van ' Married at First Sight: Match or Mistake' verliep alles anders dan verwacht voor zowel Roy als Jeroen. Desondanks hebben beiden na hun deelname aan het programma verrassend leuk nieuws te delen via Instagram.

Married at First Sight Roy

Roy's reis in MAFS was vol verrassingen en emotionele wendingen. Hij werd gekoppeld aan Rosa, een deelneemster die aanvankelijk openlijk toegaf dat ze hem niet aantrekkelijk vond. De situatie werd nog ingewikkelder toen bleek dat Rosa eerder in het seizoen met medekandidaat Silio had gezoend, wat Roy als een koude douche overviel.
Tijdens de final vow, waarin de koppels hun gevoelens uitspreken, werd duidelijk dat Roy en Rosa uiteenlopende gevoelens hadden over hun tijd samen. Er was geen ruimte meer voor een vriendschap. De lichtpuntjes verschenen echter toen Roy zijn nieuwe liefde, Manon, ontmoette. Het stel maakte eindelijk hun relatie bekend via Instagram Stories, waarbij ze hun blijdschap deelden over hun nieuwe begin.
scherm afbeelding 2023 11 04 om 154120
jeroen

Married at First Sight Jeroen

Jeroen's deelname aan 'Married at First Sight: Match or Mistake' werd gekenmerkt door een gebrek aan romantische vonken tussen hem en zijn toegewezen partner, Wendy. De twee besloten vroegtijdig een einde te maken aan hun relatie in het programma.
Na het avontuur bij MAFS, onthulde Jeroen dat hij iemand nieuws had ontmoet. Tijdens een Q&A op Instagram vertelde hij dat hij nu wilde ontdekken wat de toekomst voor hen beiden in petto had. Het lijkt erop dat Jeroen optimistisch is over het vinden van liefde buiten het programma en klaar is voor een nieuwe kans.
Benieuwd naar hoe het afloopt met de andere koppels? Kijkers kunnen de laatste aflevering van MAFS zien op dinsdag bij Videoland. Bovendien staat een nieuw seizoen van de reguliere reeks binnenkort op het punt te beginnen. Hierbij krijgen de kijkers meer inzicht in het matchingsproces.

↡ Bekijk hier de video ↡