Bij deze supermarkt kun je cocktails in een potje kopen!

schermafbeelding 2023 12 30 om 121011
Scrollend op TikTok stuitten we op een echte vondst: kant-en-klare cocktails van Jumbo in handige potjes. Deze heerlijke drankjes zijn klaar om direct uit te schenken en zijn verkrijgbaar in twee populaire smaken. Ideaal voor liefhebbers van cocktails die het gemak willen van een kant-en-klare mix.

Cocktails in een potje

Voor iedereen die van cocktails houdt, maar niet altijd zin heeft in het gedoe van het mixen, komt Jumbo met een perfecte oplossing: cocktails in een potje. Deze nieuwe toevoeging aan het assortiment biedt een gemakkelijke manier om snel van een lekkere cocktail te genieten. Jumbo biedt twee smaken aan: de verleidelijke Pornstar Martini en de energieke Espresso Martini. Voor slechts 2,99 euro per potje is dit een aantrekkelijke optie voor elke cocktailfan.

Makkelijk en lekker

Elk potje bevat 120 ml cocktail met een alcoholpercentage van 12 procent. Maar hoe krijg je dat perfecte schuimlaagje? Heel simpel: open het potje, voeg wat ijs toe, sluit de deksel en schud krachtig. Schenk de cocktail daarna in een mooi glas en garneer het met een halve passievrucht of wat koffiebonen. Zo maak je in een handomdraai een smaakvolle cocktail.

Cocktails op je feestje

Deze kant-en-klare cocktails zijn perfect voor feestjes of andere gelegenheden waar je zonder veel moeite toch iets bijzonders wilt serveren. Ze zijn niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook betaalbaar. Dus als je iets speciaals zoekt voor je volgende feestje, ga dan snel naar Jumbo en probeer deze innovatieve cocktailpotjes uit. Ze zullen zeker indruk maken op je gasten.
Deze cocktails in een potje van Jumbo bieden een nieuwe, gemakkelijke manier om te genieten van heerlijke drankjes. Ze zijn een uitstekende keuze voor zowel cocktailkenners als beginners die op zoek zijn naar iets nieuws en spannends.