Zó reageerde Quentin op zwangerschap Channah Koerten

channahkoerten 119449352 654292655221688 8986049709991530191 n
Channah Koerten, bekend van reality-tv, heeft onlangs blij nieuws gedeeld: ze is zwanger van haar derde kindje. Samen met haar partner Nordin Besling geniet ze volop van deze bijzondere tijd. In een openhartig gesprek met Farja in het online programma Realitea deelt ze haar ervaringen en vertelt ze over de reactie van haar ex-partner Quentin op dit nieuws.

Channah Koerten zwangerschap

Channah en Nordin bevinden zich op een roze wolk sinds ze het nieuws van hun aanstaande gezinsuitbreiding deelden. In Realitea vertelt Channah dat ze zich momenteel heel goed voelt en dat de vervelende zwangerschapssymptomen, zoals misselijkheid waarmee ze in het begin kampte, verdwenen zijn. Nu is ze klaar om haar vreugde met de rest van de wereld te delen, na een periode van aanpassing aan de zwangerschap.

Quentin over zwangerschap Channah Koerten

Quentin, de vader van Channah's andere twee kinderen Tiger en Rumi, reageerde volgens Channah heel positief op haar zwangerschap. Ze was blij verrast door zijn steun en begrip, vooral omdat hij weet hoe graag zij nog meer kinderen wilde en hij Nordin als een goede partner voor haar ziet. Deze positieve houding van Quentin draagt bij aan een harmonieuze sfeer rondom de zwangerschap.

Ontdekking zwangerschap

Channah onthult ook de unieke manier waarop ze ontdekte dat ze zwanger was: haar zoontje Tiger vertelde het haar. Hij sprak over een baby in haar buik, wat haar aanvankelijk verbaasde. Toch besloot ze hem te geloven en deed een zwangerschapstest, die later bevestigde dat ze inderdaad zwanger was. Dit intuïtieve moment van haar zoontje benadrukt de bijzondere band die ze met haar kinderen heeft.
Channah's zwangerschap brengt een tijd van vreugde en nieuwe verwachtingen met zich mee. Met de steun van zowel haar huidige als haar voormalige partner en de bijzondere manier waarop ze het nieuws ontdekte, belooft dit een opwindende tijd te worden voor haar en haar gezin.

↡ Bekijk hier de video ↡