Rob Goossens bespot om doorschijnend 'tepelshirt'

screenshot 2024 05 19 at 163251
De styliste van Rob Goossens lijkt al enige tijd vermist. Blijkbaar had niemand van tevoren ingeschat dat een linnen shirt in een benauwde, felverlichte studio toch niet het beste idee zou zijn. Dit ondervond Rob terwijl hij bij RTL Boulevard aan tafel zat.

Tepels

Het publiek in de studio en mensen voor de beeldbuis konden collectief aanschouwen hoe Rob's tepels als twee plakjes salami door zijn shirt heen schenen. Zijn RTL Boulevard-collega's konden het toch niet laten er over te beginnen in de uitzending. Lex Uiting: "Nou, stapels mails, honderden belletjes naar de redactie, naar onze nipplegate van gisteravond. Ja Rob, we gaan hem... Nee, we gaan hem wel weer laten zien? Wat was dit joh, wat gebeurt hier?" Rob, die vanavond een jasje en een donkerblauw shirt aan heeft: "Ja, linnen werkt gewoon goed op televisie."

Extreem schandaal

Hij refereert hier naar Janet Jackson die een extreem schandaal veroorzaakte toen haar tepel ooit zichtbaar was op de Amerikaanse televisie: nipplegate. Lex vermoedt dat er meer aan de hand is. "Maar het is niet zo dat je een soort kinky sponsorcontract hebt met een kledingleverancier ofzo?" Maar Rob stelt 'm gerust. "Deze zijn te koop bij Steppin' Out als je ze nog wil hebben." Intussen roept voormalig EO-presentator Jeroen Snel dat hij het maar "smerig" vindt. Frank Dane weet niet wat hij hoort. "Zeg je nou smerig Jeroen?" En die blijft erbij: "Ja, het is smerig joh, dat weet je toch van tevoren?"

Meneer EO

Rob is ook even ondersteboven van de felle reactie van Jeroen. "Meneer EO laat van zich horen hoor.." Lex weet in elk geval wat hij voor Jeroens volgende verjaardag moet kopen. "Ik stuur hem je op Jeroen, op canvas, voor boven je bed." En ook later is Jeroen weer het mikpunt van spot, als het over hysterische fans van Billie Eilish gaat. "Zo zat Jeroen voor de tv toen hij de tepels van Rob zag gisteren", grapt Frank.