Vakantieblunder Larissa (19): Ik liep zonder shirt door de club en zoende met alle jongens in de rij van het toilet

zoende met alle jongens 1 e1590674879231
Het is weer donderdag, dus tijd om stil te staan bij meest gore en gênante vakantieverhalen. Van wakker worden in de verkeerde hotelkamer, vrienden die je opgeven als vermist tijdens een stedentrip en vibrators die per ongeluk op de bagageband belanden.
Deze week het verhaal van Larissa (19). Zij veranderde van een rustige, nette stagiaire op Aruba, naar een losgeslagen tijger in de nacht. Ai….
,,Ik was op Aruba voor een stage die vijf maanden duurde. Eerst was ik een beetje een huismus. Maar nadat ik mij vier maanden voorbeeldig had gedragen vond ik het tijd voor een beetje actie. Tijd voor een avondje uit met mijn kamergenoot en haar vrienden. Ik had me voorgenomen niet al te veel te gaan drinken. Gewoon een beetje aangeschoten worden, maar meer niet.

Happy Hour

Goed. De avond begon thuis met een mix drankje en paar slokken van de meest ranzige wijn. Om half 11 ‘s avonds besloten we naar de plaatselijke club te gaan: Gusto. Lucky me, want daar was het happy hour tot 11 uur! Dus ik bestelde gelijk twee tegelijk. En voor ik het wist had ik weer twee nieuwe drankjes in mijn hand.

STOMDRONKEN

De avond was nog maar net begonnen, maar ik was al stomdronken! Zo ben ik over het hek gesprongen omdat ik geen 5 dollar wilde betalen voor de entree, ik heb zonder shirt door de club gelopen. Het ergste komt nog, want volgens mijn vriendinnen heb ik elke jongen in de rij van de toilet naar me toe getrokken om ze even te zoenen!

IK GA DOOD

Uiteindelijk heeft een vriendin mij naar huis gebracht om een uur of 1. Kan je nagaan wat ik in twee uur allemaal heb uitgespookt. Toen ik in bed lag heb ik mijn andere vriendin Laura gebeld en ik vertelde haar dat ik dood ging. Zij is met spoed van de club naar mijn kamer gerend om me vervolgens gewoon dronken in bed aan te treffen. In de deuropening stonden allemaal mensen mee te kijken naar de onzin die ik uitkraamde. Op dat moment leek het mij heel slim om mijn vader te bellen. Na drie keer bellen nam hij op.

KOM OP MIJN BEGRAFENIS, PAP

De ochtend erna hoorde ik dat ik 45 minuten met hem gebeld had! Ik was zo dronken dat ik bang was dat ik dood zou gaan en daarom durfde ik niet te slapen. Kennelijk had ik mijn vader ook gevraagd of hij wel op mijn begrafenis zou komen als ik dood zou gaan. Het ene moment moest ik huilen en dan weer lachen.
Maar het werd nog erger, want ik heb mijn vader in details verteld dat ik alle jongens bij de toiletten had gezoend. Daarna gooide ik er ook nog uit dat ik alleen met hem wilde zoenen, maar niet met tong want dat zou raar zijn. Ook heb ik mijn telefoon nog in de wc laten vallen en werd ik de volgende dag geconfronteerd met berichten van jongens aan wie ik mijn nummer had gegeven.

Kusjes-dag

De volgende dag had ik wel last van een kater. Mijn vader had mij nog als tip gegeven om veel water te drinken. De dag erna ging ik weer uit met hetzelfde groepje en toen kwam ik bij de ingang gelijk één van de jongens tegen en die riep gelijk: Kusje-dag! Kusjes-dag! Oops! ’Kortom het was een hele gênante boel!’
Heb je ook een extreem gênant reisverhaal dat je wilt delen?