Ritchy's Romance: Een open brief aan de ware

ritchysromance 2 1
Seconden, minuten en uren, er zijn echt ontelbare momenten geweest dat ik aan je dacht. Inmiddels zijn het dagen, maanden en jaren, toch wil ik dat je weet dat ik er nog steeds ben en op je wacht. Misschien kom je uit Brabant, misschien kom je uit de stad, misschien werd ik verliefd op je nuchterheid of misschien was ik verliefd vanaf het moment dat ik je zag. Misschien ken ik je al jaren, al lijkt dat me heel erg sterk, misschien ben je wel het meisje, dat ik tegen ben gekomen op mijn werk. Wie je ook bent, ik heb de zoektocht allesbehalve opgegeven. Ik heb gezegd dat ik je zal vinden, dus geloof mij, op een dag ben jij het stralende middelpunt in mijn leven.

Wereld aan onze voeten

Dan doen we alles wat je wilt, alles wat je droomt. Richt het huis in naar jouw smaak, ik vind alles oké, zolang jij maar bij mij woont. Je kent mij en al mijn zwaktes al te goed. Grote kans dat je mij laat schrijven en waarschijnlijk ben je de inspiratie voor mijn eerste boek. Je vindt het prachtig hoe ongelofelijk vals ik kan meezingen onder de douche, vanaf de eerste seconde zag je wat er in mij zit en dat is de reden dat je me pushed.Goed genoeg is niet genoeg, er ligt een een hele wereld aan onze voeten. Hoogstwaarschijnlijk ontmoet ik je op een door mij verkeerd naar genavigeerde ongeplande en afgelegen route. Dan moest het wel zo zijn, dan blijkt de wereld toch heel klein.

Niet elke seconde perfect

Het is niet elke seconde perfect, maar goed komt het altijd. Je kunt koken van woede, maar toch stralen van mijn aanwezigheid. Ik heb het beste met je voor en dat heb je soms niet door. Soms ben ik de traan op je wangen maar ook je lach van oor tot oor. Ik ben je schurk en sprookjes einde, vaak in hetzelfde verhaal. Je bent mijn happy ever after en de reden dat ik straal. Ik wil met niemand liever zijn en dat doet me wel wat pijn. Mijn bed voelt met de dag leger en je nummer is niet van mij.

Diepste geheimen

Ik wil je vragen naar je dag en luisteren naar je lach, verhalen ophalen over het eerste moment dat ik je zag. Je kent mijn diepste geheimen en prikt door de schijn ophoudende oppervlakkigheid. De wereld tillen we samen, zo raken we de lasten kwijt. Soms zal ik bang zijn, maar je geeft me geen uitweg, niet zonder geldige uitleg. Je kende mijn bindingsangst, dus je stelt me gerust en zegt we praten straks wel als ik thuis ben. Dan zijn twee woorden genoeg en eigenlijk alles wat ik zoek, vanaf dat moment weet ik zeker, jij bent meer dan ik verdiende en meer dan waar ik om wensten en vroeg. DIT VIND JE OOK LEUK: JE BENT DE AFTER WAAR IK NIET NAAR TOE MOET GAAN

Gewacht op deze dag

Alles wat jij zegt stelt mij gerust, je geeft mij verliefd een kus. Ik leg mijn hoofd zachtjes tegen je aan en daar vind ik mijn rust. Dit is mijn derde open brief, hopelijk de laatste. Misschien schrijf ik er nog wel 10, maar ik beloof je, op een dag dan lig je naast me. Dan streel ik je zachtjes door je haar, vergeet ik de wereld door je lach. Ik kijk verliefd in je ogen en vertel je: ‘ik heb zo lang gewacht op deze dag.’

Dag zal komen

Die dag die zal komen, dat weet jij en dat weet ik. Ik heb nog geen idee hoe je eruitziet, maar ik mis nu al de vorm van je gezicht. Ik mis het kuiltje in je wang, de kleur van je ogen. Ik mis het kunnen zeggen: “jij bent de vrouw van mijn dromen.” Secondes, minuten en uren. Dagen, maanden en jaren. Met jou deel ik mijn leven, mijn alles en mijn grijze haren. Op een dag dan zie ik je staan en verdwijnt voor altijd alle kou. Het allerlaatste wat ik je voor nu wil vertellen is: ik hou van jou.
Ik spreek je snel en denk aan je,
Liefs van mij. DIT VIND JE OOK LEUK: ZO SCOOR JE EEN SEKSBUDDY TIJDENS CORONA