Wie is de vriend van Monica Geuze? Dit is 'm!

screenshot 2024 02 26 125747 65dc7cd93c61f
Influencer Monica Geuze heeft het niet graag publiekelijk over haar liefdesleven, maar nu is ze toch voor het eerst met haar nieuwe vriend, de Britse voetballer James Lawrence, op Instagram gespot. Goede vriend Robbert Rodenburg deelde een foto met het koppel online.

Roze wolk

Monica maakte begin vorige maand al bekend dat ze weer op een roze wolk zweefde. "Ik heb weer een vriendje, maar dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt”, zei ze in haar podcast. "Ik ben heel blij en dat is het.” De influencer wilde toen nog niet zeggen om welke adonis het ging, waarna er natuurlijk door Jan- en alleman wild gespeculeerd werd.

Zevende wiel

Maar daar kan nu een einde aan komen: afgelopen zondag vierden Monica en James namelijk samen de vrijheid, op 5 mei, op het festival Amsterdams Verbond. Robbert Rodenburg kon het daarna toch niet laten het speciale moment even met de wereld te delen. "Vandaag het zevende wiel”, schreef de vrijgezelle Rodenburg bij een foto van hem, het stel, model Romee Strijd en haar partner Laurens van Leeuwen en ondernemer Danique Bossers met partner Pieter Musters. Hij deelde zondag ook een video waarin we Geuze en Lawrence samen bij een restaurant zien aankomen.

Voetballer

James is tweevoudig international als voetballer, van het land Wales. Verder heeft hij jarenlang bij AS Trencin in Slowakije gevoetbald, later nog voor onder meer RSC Anderlecht in België en St. Pauli en FC Nürnberg (beiden Duitsland). Monica heeft wel een dingetje voor voetballers, dus. Eerder had ze een relatie met onder anderen voetballer Lars Veldwijk, met wie ze in 2018 een dochter kreeg. Eind 2019 maakten ze bekend uit elkaar te gaan.
Bekijk de foto hieronder:
whatsapp image 2024 05 05 at 181458