Monica Geuze lanceert nieuw liefdesprogramma

screenshot 2023 10 23 151558 6536722c82e9f
Monica Geuze heeft een juicy nieuwe klus voor zichzelf in de wacht gesleept: de influencer gaat namelijk het gezicht worden van een nieuwe realityshow. Het gaat om een programma dat Power Couple heet en waarin bekende koppels zich onderwerpen aan een intense liefdestest.

Temptation island

Tina Nijkamp liet ons al weten in haar podcast: "Het programma gaat Power Couple heten. Het is een soort Temptation Island, maar dan anders". Na alle klachten van deelnemers over misstanden tijdens en na de opnames zal RTL zich waarschijnlijk even niet meer wagen aan Temptation, zo denkt de kijkcijferdeskundige. In plaats daarvan is er dus een ander concept bedacht voor Monica. "Dit past niet meer binnen 2024 in Nederland vanwege al het gedoe. Hier komt Power Couple voor terug, waarbij koppels moeten gaan testen hoe goed ze elkaar kennen. Het is een soort liefdestest."

Uitdagende challenges

Monica's brand new eigen programma zal te zien zijn op Videoland, en dit is tevens ook al bevestigd door een RTL woordvoerder. "Dat klopt inderdaad. Monica gaat Power Couple presenteren. In dit programma gaan bekende koppels met elkaar de strijd aan door middel van uitdagende challenges." In tegenstelling tot wat Tina Nijkamp vertelde, weet RTL te melden dat het niet om een Temptation Island-remake gaat. "De inhoud van het programma lijkt niet op dat van ‘Temptation Island Love or Leave." Wel weten we helaas nog niet wanneer het spektakel op het streaming platform zal verschijnen.