Monica Geuze overweegt carrière op OnlyFans

schermafbeelding 2023 12 29 om 111643
Monica Geuze, een bekende Nederlandse ondernemer en presentatrice met een aanzienlijk aantal volgers op sociale media, overweegt in haar podcast 'Geuze & Gorgels' de mogelijkheden om financieel meer te profiteren van haar grote schare fans, zoals met een account op OnlyFans.

Monica Geuze over overweging OnlyFans

In de podcast bespreekt Monica openlijk de gedachte om een OnlyFans-account te starten. Met een volgersaantal van ongeveer 1,4 miljoen op Instagram, speculeert ze over het potentieel van aanzienlijke inkomsten door erotische content te delen op dit platform. Ze vraagt zich af: "Waarom zou ik het niet doen?" Dit idee komt voort uit haar wens om financieel te profiteren van haar populariteit.

Eerder succes van Monica Geuze

Kaj Gorgels, medepresentator van de podcast, gelooft dat Monica aanzienlijk succes zou kunnen behalen op OnlyFans. Hij wijst op haar vermogen om veel geld te verdienen met het platform. Monica refereert ook aan haar eerdere ervaring met sexy fotoshoots, zoals voor FHM, waar ze geen inkomsten uit haalde. Ze overweegt de mogelijkheid om vergelijkbare content achter een betaalmuur aan te bieden.

Ethische grenzen

Ondanks de verleiding van de hoge verdiensten die content creators op OnlyFans realiseren, uit Monica haar twijfels vanwege ethische overwegingen. Ze beschrijft het platform als een 'gouden business', maar geeft toe dat de ethische grens haar weerhoudt van deelname. Dit dilemma tussen financiële voordelen en persoonlijke waarden toont de complexiteit van beslissingen in de wereld van social media en entertainment.
Monica Geuze's openhartige overweging om een OnlyFans-account te starten benadrukt de voortdurende zoektocht naar balans tussen het benutten van haar populariteit en het behouden van persoonlijke en ethische grenzen. Deze afweging is kenmerkend voor veel influencers in het digitale tijdperk.

↡ Bekijk hier de video ↡