Alles wat je moet weten over de nieuwe vlam van Monica Geuze

monica 1
Monica weet zich wel raad met de knappe voetballers, want ze is recentelijk gespot met een nieuwe vlam James Lawrence. Eén ding heeft het nieuwe koppel in ieder geval gemeen: ze kunnen allebei goed met ballen omgaan! Maar wie is deze mysterieuze, Engelse voetballer?
Volgens Yvonne Coldeweijer heeft Monica een nieuwe vent aan de haak geslagen, een profvoetballer uit Henley-on-Thames in Engeland. Deze knappe Brit (luister eens naar zijn interviews om helemaal weg te zwijmelen door zijn prinsenaccent) voetbalt momenteel voor de Duitse club FC Nürnberg en het nationale team van Wales.
Coldeweijer meldt op haar Instagram-account dat Monica en haar nieuwe vlam laatst in de Appie waren gespot. Daarnaast zijn ze vorige week ook samen gezien tijdens een vlucht naar Marrakech. “De hele vlucht waren ze kleffig en ook bij het uitstappen konden de twee niet van elkaar afblijven”, schrijft de juicevlogger.
Waar Monica deze man vandaan heeft gehaald? Dat is nog onbekend, maar in 2008 is James van Queens Park Rangers naar HFC Haarlem geswitched. Later speelde hij ook nog in de jeugdopleiding van Ajax, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk.